15 mei 2017  5 Coaches in opleiding: Training Coach pedagogisch netwerk

Geplaatst op 15 mei 2017 • 12:27 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Binnen de jeugdafdeling van Blauw Geel 38 volgen 5 begeleiders de training Coach Pedagogisch Netwerk. Aniel Gajadhar, Erwin Waals, Harry Lunenburg, Marco Verberk en Ellen Kortekaas. De training is een initiatief van de Rabobank , Marcel van Herpen en Simone Mark.

Wat leren we er?

In 5 bijeenkomsten leren we meer over o.a. De psychologische basisbehoeften van ieder kind ( relatie aangaan, autonomie, competenties), hoe we de betrokkenheid van kinderen kunnen vergroten,  hoe maken we contact met ieder kind en hoe doen zij dat met ons (Zeker als dat niet zomaar lukt).

Wat gaan de jeugdspelers en ouders merken?

Met de opgedane kennis en vaardigheden hopen we ouders en kinderen op een positieve manier te coachen. We hopen dat we meer respect en begrip voor elkaar op en rond de voetbalvelden kunnen opbouwen. Niemand hoeft er buiten te vallen.

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact op met een van ons. We zijn erg enthousiast en vertellen je er graag meer over. Op de website van Marcel van Herpen  (http://www.marcelvanherpen.nl) en Simone Mark ( http://www.simonemark.nl) vind je ook meer informatie.

Ellen Kortekaas

Werkgroep Respect 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO