14 januari 2022  CLAUS FOEDERER NIEUW HOOFD JEUGDOPLEIDING BLAUW GEEL’38/JUMBO!

Geplaatst op 14 januari 2022 • 20:44 • NieuwsClubnieuws

CLAUS FOEDERER NIEUW HOOFD JEUGDOPLEIDING BLAUW GEEL’38/JUMBO!

Claus Foederer (55) wordt officieel per 1 juli 2022 de nieuwe hoofd jeugd opleiding (HJO) van Blauw Geel ’38/JUMBO. Claus, geboren in Eindhoven en woonachtig in Veghel, is op dit momenteel al coach van Blauw Geel ’38/JUMBO JO-17-1.

Hij volgt hiermee de tandem Peter Bijvelds/Ton van Lith op. Peter en Ton vervulden deze functie op ad interim basis sinds medio 2019.

Claus heeft reeds een “rijke” carrière achter zich als voetballer, coach en HJO. Claus is volgens de Technische Jeugd Commissie een aimabele, empathische, maar bovenal deskundige kerel met een goed gevoel voor humor. Tevens ziet ze hem als een echte teamplayer. Hij gaat direct leiding geven aan en meewerken in de technische commissie bestaande uit Turgay Arslan, Bjorn Callaars en Patrick Cissen. Ton van Lith (processen) en Peter Bijvelds (voetbalinhoudelijk) hebben aangegeven ook onder de leiding van Claus te willen blijven assisteren. Claus is vereerd om de functie van HJO te gaan vervullen en is gepast ambitieus: “Ik onderschrijf de uitgangspunten van het technisch beleid nadrukkelijk en zal daar op mijn eigen wijze mijn steentje aan bijdragen. Ik ben blij dat zoveel mensen zich zo willen inzetten voor de jeugdopleiding binnen Blauw Geel ’38/JUMBO!”

Uiteraard wensen wij Claus en de Technische Jeugd Commissie heel veel succes toe! We hebben er alle vertrouwen in!

Foto: Kliknieuws

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO