17 januari 2022  GUIS Tegelwerken & Klussenbedrijf sponsor bij Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 17 januari 2022 โ€ข 13:50 โ€ข Nieuws โ€ข Clubnieuws โ€ข Business Club

GUIS Tegelwerken & Klussenbedrijf sponsor bij Blauw Geel’38/JUMBO

โ€˜๐——๐—ฒ ๐—”๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟโ€™
Sinds kort hebben we weer een nieuw lid toegevoegd aan onze prachtige Businessclub; Ismael Gurbuz van het bedrijf Guis Tegelwerken. In onderstaand bericht stelt Ismael zich aan jullie voor.

๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ. ๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜€ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป?
Ik ben Ismael Gurbuz. Ik kom oorspronkelijk uit Turkije. Mijn vader is รฉรฉn van de eerste gastarbeiders die naar Nederland kwam om te werken. Toen ik 6 jaar oud was, zijn wij vertrokken vanuit Turkije en in Veghel komen wonen. Ik woon nog steeds in Veghel samen met mijn eigen gezin.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—š๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐—ง๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ?
Vanaf mijn 16e jaar ben ik begonnen met tegels zetten. Ik heb een eigen tegelzettersbedrijf, genaamd Guis Tegelwerken & Klussenbedrijf. Wij nemen projecten aan voor het uitvoeren van tegelwerkzaamheden. Ook particuliere tegelwerkzaamheden nemen wij aan.

๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—š๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐—ง๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—น ๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—น๐—ฎ๐˜‚๐˜„ ๐—š๐—ฒ๐—ฒ๐—นโ€™๐Ÿฏ๐Ÿด ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ?
ฤฐn mijn jeugd heb ik zelf gevoetbald bij BlauwGeel. Daarna heb ik een tijdje gevoetbald bij BVO en Jeugd Top Oss. Ik kreeg blessures aan mijn knie en deed een stap terug. Vervolgens ben ik teruggekeerd naar BlauwGeel en heb ik een aantal jaren gevoetbald met met een vriendenteam.

De laatste 6 jaren ben ik actief bij BlauwGeel als trainer en momenteel ben ik assistent-trainer Onder 23. BlauwGeel is als een tweede huis voor mij. Vandaar dat ik als Guis Tegelwerken sponsor ben geworden bij BlauwGeel.
ย 
๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—š๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐—ง๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต ๐—ถ๐—ป?
GUIS Tegelwerken onderscheid zich in kwaliteit en vakwerk. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om de gemaakte afspraken stipt na te komen. Maar het belangrijkste is dat de klant tevreden is over de verrichte werkzaamheden.

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ฑ ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฐ๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—•๐—น๐—ฎ๐˜‚๐˜„ ๐—š๐—ฒ๐—ฒ๐—นโ€™๐Ÿฏ๐Ÿด?
De leden van de BC ken ik grotendeels al. Kennis en ervaring delen onder genot van een drankje. Maar natuurlijk ook samen naar de wedstrijd kijken van BlauwGeel.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nlยฉ Blauw Geelโ€™38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO