2 juni 2018  Blauw Geel’38 JO11-2 KAMPIOEN !!

Geplaatst op 2 juni 2018 • 17:00 • NieuwsClubnieuws

Blauw Geel’38 JO11-2 KAMPIOEN !!

Op de slotdag van de voorjaarscompetitie is JO11-2 kampioen geworden. De slotweek van de competitie was bizar. Na 7 overwinningen op rij werd er drie weken geleden van medekoploper EVVC verloren, en diende er een inhaalrace gestart te worden en was er wat hulp vanuit andere teams nodig. De week begon met twee prima trainingen onder tropische omstandigheden. Donderdagavond werd door het hele team en ouders wederom afgereisd naar Vinkel, nu om EVVC-Schijndel te bekijken. Bij verlies van EVVC waren de titelkansen weer in eigen hand……….
Vijf minuten voor tijd stond EVVC nog met 2-1 voor en het kampioenschap was mijlenver weg. Maar de Schijndelse leeftijdgenootjes rechte nog eenmaal de rug ( ook zij konden in punten aantal gelijk komen met EVVC ) en bogen in een krankzinnige slotfase de stand van 2-1 om naar 2-3.
Onder enorm gejuich van Veghelse kant werden het team uit Schijndel bedankt ( wie had dat ooit gedacht) voor de handreiking. De opdracht was nu simpel : zaterdag 2 juni uit winnen bij Prinses Irene. En zo geschiedde. Na 5 minuten spelen stond er al 0-3 op het scorebord. De spanning was eraf en nu werd er vooral genoten in veld met soms prachtige driehoekjes en mooie aanvallen. De tegenstander was van een ander formaat en de eindstand stond na 50 minuten op 0-13. Na het eindsignaal barstte de feestvreugde in Nistelrode los, waar enorm sportief werd gefeliciteerd door de tegenstander en alle supporters op andere velden. Zo kan het dus ook!! Na afloop snel naar de kantine in Veghel waar een heerlijke taart klaar stond en Manuela en Lisbeth ons voorzagen van een drankje en frietjes. Zondag volgt nog een mooi feestje op de markt waar de kampioensschaal zal worden uitgereikt.

Timo,Senne,Marcel,Dyon,Tom,Daan,Ties,Wessel en Willem wij zijn enorm trots op jullie kanjers!!

Jullie trainers,Patrick en Marc

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO