2 juni 2018  Brahim Zaari speler van het jaar bij Blauw Geel’38/JUMBO, afzwaai wedstrijd geteisterd door regen

Geplaatst op 2 juni 2018 • 7:45 • NieuwsClubnieuws

Brahim Zaari speler van het jaar bij Blauw Geel’38/Jumbo, afzwaai wedstrijd geteisterd door regen

VEGHELBrahim Zaari is door de supportersclub van Blauw Geel’38/JUMBO uitgeroepen tot speler van het jaar. De Veghelse doelman bleef hiermee Mark Dobbelsteen en Joey Hellstern voor.

Door: Peter Kuijpers
Foto’s: Peter Kuijpers

Vooraf speelde Blauw Geel’38 met alle stoppers en afzwaaiers een wedstrijd van twee maal een half uur. De eerste was tegen de club van Sten van Vessem: Sint Michielsgestel, waar hij komend seizoen gaat spelen. De tweede bracht een team van oud spelers op de been, met sommige mooie namen van weleer. Roy Vermeulen en Mertin van Katwijk die nog geen grammetje waren aangekomen. Ook voormalige spits Rinse Wiekema, Donny van Herpen en Rob van der Wijst maakten hun minuten. Wesley Meeuwsen, Brian Peters, Johan Vissers en good old Geoffrey Prommayon holden nog fris en vrolijk achter het natte balletje aan. Coach bij het gasten elftal was Maarten van Vught, momenteel trainer bij HVCH. Een greep uit de vele namen die in Veghel uit sympathie met de scheidende acte de présence gaven. Daarna was het meer dan gezellig in de kantine om nog eens wat feitjes op te halen. De geplande video met scheidende spelers ging helaas niet door wegen ‘panne’ in de opnamen apparatuur.

De supportersclub Blauw Geel’38

Man van de Wedstrijd Blauw Geel’38 /Jumbo
Seizoen 2017-2018 3e Divisie Zondag.

Allereerst willen wij namens de supportersclub alle spelers en de trainers en begeleiding van Blauw Geel 1 bedanken voor hun resultaat in het eerste jaar van de 3e divisie. Wij als supporters hebben vooral genoten van de aanvallende speelwijze waarop dit seizoen is gepresteerd met een keurige tiende plaats op de ranglijst.
Allemaal Chapeau.
Natuurlijk hebben we weer geprobeerd om een Man van de Wedstrijd te kiezen en uiteindelijk hebben we ook weer 3 winnaars weten te vinden en deze zijn:

Op de 3e plaats is geëindigd en helaas jammer voor hem dat hij door een lastige blessure vroegtijdig wedstrijden moest missen:
Mark Dobbelsteen. Mark Van Harte Gefeliciteerd.

Op de 2e plaats is geëindigd vooral voor zijn werklust en geweldige inzet:
Joey Hellstern. Joey Van Harte Gefeliciteerd.

Op de eerste plaats:
En dan komt nu de winnaar van Man van de Wedstrijd van dit seizoen en overduidelijk is deze gewonnen door onze doelman die wekelijks zijn klasse toonde en vooral goed zijn aanwijzingen door gaf aan de spelers (soms te duidelijk wat hem op enkele gele kaarten is komen te staan)
Maar uit de behaalde punten mag duidelijk zijn dat de juiste keuze daarom met een overtuigend verschil in het puntenklassement de
Man van de Wedstrijd is geworden.
Brahim Zaari. Brahim Van Harte Gefeliciteerd

Ook willen wij onze vertrekkende spelers heel veel succes wensen bij hun nieuwe verenigingen

Namens de supportersclub willen wij iedereen een hele fijne vakantie toewensen en wij kijken al uit naar de nieuwe competitie in de 3e divisie seizoen 2018-2019.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO