3 juni 2018  MO19 en JO13-9M Kampioen!!

Geplaatst op 3 juni 2018 • 11:37 • NieuwsClubnieuwsDames

MO19 en JO13-9M Kampioen!!

Afgelopen zaterdag zijn 2 meidenteams van SV Blauw Geel’38 kampioen geworden in een rechtstreeks duel met de concurrent. MO19 speelde in Sambeek tegen ST Sambeek/Volhardingen. Deze ploeg had vooraf aan de wedstrijd 3 punten voorsprong en een beter doelsaldo. MO19 moest met 4 goals verschil winnen om kampioen te worden. De meiden van coach Tim Locklear gingen voor het onmogelijke. Vanaf de 1e minuut speelde het team fantastisch, kreeg volop kansen en bij de rust stonden ze met 2-0 voor. Ging het dan toch gebeuren?. De 2e helft werd een regelrechte thriller. Uiteindelijk was het geluk volledig aan de zijden van MO19. ST. Sambeek kreeg ook de nodige kansen maar het was Blauw Geel’38 MO19 wat wederom 2 keer scoorde en dus met 4-0 won. Een enorme vreugde-explosie was het gevolg!! MO19 kampioen, wie had dat nog verwacht!! Ook hulde aan de thuisploeg die onze meiden feliciteerde met bloemen en champagne!!

De Meiden van JO13-9M speelde in Ottersum tegen ST De Zwaluw/RKOSV Achates. Deze ploeg had 1 punt minder dan onze meiden. Vele ouders, oma’s en opa’s en bekenden hadden de moeite genomen om naar Ottersum te komen. Het werd een fantastische middag. De 1e helft Had JO13-9M het moeilijk. Ze kwamen zelfs met 2-1 achter en we konden uiteindelijk blij zijn dat het vlak voor rust toch 2-2 werd. In de 2e helft een totaal ander JO13GM. Met prachtig samenspel kwam de thuis ploeg er niet meer aan te pas met als resultaat een 5-2 overwinning. Ook hier grote vreugde na de wedstrijd en een tegenstandster die het verlies sportief opnam.
Na terugkomst van MO19 in Veghel vormden vele Blauw Gelers een prachtige erehaag voor de meiden van beiden teams en werden ze met groot applaus ontvangen.