17 september 2021  Blauw Geel gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

Geplaatst op 17 september 2021 • 6:45 • NieuwsClubnieuws

Blauw Geel gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor een opknapbeurt van de kleedlokalen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Alle leden van Blauw Geel, waar het e-mailadres van bekend is, zullen binnenkort een e-mail ontvangen met een QR-code waarmee de loten verkocht kunnen gaan worden. Iedereen die deelneemt krijgt een eigen verkooppagina via de website van de grote clubactie. Regelmatig zullen we hier een tussenstand publiceren over het aantal verkochte loten en wie er de meeste loten heeft verkocht.

Tevens zullen er binnenkort verkoopboekjes te verkrijgen zijn in de kantine. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen.

Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

We doen het samen!! We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Kijk voor meer info ook op: www.clubactie.nl

Indien er vragen zijn kun je een e-mail sturen naar info@blauwgeel.nl

 

 

 

 

 

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2021  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO