30 april 2022  Alwies Hendriks de nieuwe keepers trainer

Geplaatst op 30 april 2022 • 19:17 • NieuwsClubnieuws

Alwies Hendriks de nieuwe keepers trainer

Geboren in 1972, ik woon samen en heb 2 voetballende dochters van 18 en 14 jaar. Werkzaam als Psychomotorische therapeut en docent binnen het ROC Nijmegen sport en bewegen. Keepersverleden; In de jeugd bij sv Hatert en vanaf de C1 bij BVO NEC. Bij de senioren altijd in het eerste elftal gekeept van SV Orion, SC Bemmel, AWC en Quick 1888 (14jaar). Op mijn 40ste ben ik gestopt met keepen. Trainers verleden;  Als keeperstrainer gewerkt bij de Winning Mood Voetbalkampen in Amerika, Assistent trainer bij Quick 1888, jeugd en selectie keepers bij Quick 1888, BVC’12, SC Woezik en geef ik af en toe een clinic bij de Feyenoord Academie voor het mentale aspect van het keepen. Ik geef ook training aan keepers die in zichzelf willen investeren of in een voorbereidingsfase zitten met o.a. Eloy Room (Columbus Crew, MLS), Nigel van Haveren (Vitesse o21), Aria Hashemi (huidige keeper Blauw Geel0, Niels Kornelis (de Treffers), Steven van Dijk (voormalig HSC 21, nu Australië)

Wie ben ik als persoon?

Ik ben een echte teamplayer en help graag mensen. Ik sta positief en vol met humor in het leven en probeer anderen hierin mee te nemen. Mijn grenzen bewaken en complimenten ontvangen blijven mijn leerpunten. Ik ben leergierig en sta ervoor open om me in het werk en als trainer steeds weer verder te ontwikkelen.

Waarom Blauw Geel

Van de huidige keeper Aria Hashemi begreep ik al dat Blauw Geel een mooie en goed georganiseerde club is. In het gesprek werd dit bevestigd en kwam ook duidelijk naar voren dat kwaliteit en gezelligheid heel goed hand in hand gaan. De klik met de trainer Niels van Casteren, de leden van de TC en de nieuwe keeper Jordy Zielschot was er direct. Een van mijn uitgangspunten is: “Talent alleen is niet genoeg”. Dit betekent dat naast de techniek en tactiek van het keepen ook de fysieke en mentale veerkracht een belangrijke rol spelen in de prestaties. In mijn trainingen komen deze aspecten steeds terug. Mijn kracht zit in het contact met de keepers, hierin oordeel ik niet direct, ben ik duidelijk en concreet en stimuleer ik de keeper verantwoording te nemen voor zijn handelingen. Ik leg 100% energie in de training en verwacht dit ook van de keepers. De trainingen zijn gericht op het trainen van wedstrijdsituaties, vol variatie, beleving en competitie onderling. Mijn manier van werken draagt er toe bij dat de keepers uitkijken naar de volgende training en vol zelfvertrouwen de wedstrijd ingaan.

Freddy van Schaik ass. trainer

Ik ben Freddy van Schaik 42 jaar woonachtig in Herpen ben getrouwd en ik heb 3 zoons in de leeftijd van 14, 12 en 8 jaar. ( voetballen alledrie). Ik werk op het Hooghuis in Heesch ben in het bezit van TC 3 en TC 2. Ik ben als speler/voetballer begonnen bij RKTVC uit Tiel toen 6 jaar bij FC den Bosch gespeeld. Daarna heb ik 13 jaar bij OJC Rosmalen in het 1e gespeeld met een totaal aantal officiële westrijden van bijna 350. Toen nog een jaartje bij HVCH. Toen ben ik als trainer begonnen bij de jeugd van Herpinia waar mijn middelste zoon in speelt. Ook nog heel even assistent geweest bij Herpinia 1 samen met Frank Kusters. Sinds januari dit jaar ben ik ook nog assistent bij Fc Den Bosch JO12. Dit is in het kort wie ik ben.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO