7 december 2014  Blauw Geel 2 goed de winterstop in na winst op NWC 1-0

Geplaatst op 7 december 2014 • 18:48 • Senioren

Met 1 punt achterstand op koploper Gemert gaat Blauw Geel 2 de winterstop in. Op een zeer gure zondagmiddag wisten onze mannen een nipte 1-0 zege te behalen. We begonnen wel zeer voortvarend aan de wedstrijd met uitstekend en aantrekkelijk spel. Diverse kansen werden net niet benut. Na 32 minuten viel de dikverdiende treffer. Een mooie pass van Bob werd door Rolf verlengd en door Zijad binnen geschoven 1-0. Helaas wisten we de score voor de rust niet verder uit te breiden. Na de pauze een ander spelbeeld. Alhoewel we ons stinkende best deden raakten we echt geen pepernoot meer (Sint was ook weg). Jeffrey hield tot twee keer toe met katachtige reflexen de nul! Het spel bleef matig maar we hielden stand. Een overwinning die resulteert in een gedeelde tweede plek op de ranglijst. Sterk! Volgende week de bekertopper uit bij Gemert en dan een lange winterstop. Peter.