15 maart 2018  Het wordt weer weekend en we gaan voetballen

Geplaatst op 15 maart 2018 • 15:41 • NieuwsClubnieuwsSeniorenJunioren

Het wordt weer weekend en we gaan voetballen

Blauw Geel’38/JUMBO-1 vertrekt zondag naar een van de dichtstbijzijnde competitiewedstrijden. In het stadsdeel Zeelst van Veldhoven wacht koploper UNA. Na de zeperd van afgelopen zondag thuis tegen JVC Cuijk opnieuw een tegenstander van formaat.

Door: Peter Kuijpers

De Zeelstenaren hebben een goed team en zijn vastbesloten om terug te keren naar de tweede divisie waar ze vorig seizoen een beetje knullig uit degradeerden. Blauw Geel’38 kijkt wat zurig om naar het laatste duel zondag wat met 1-5 verloren ging tegen een goed JVC Cuijk. Zondag zijn de elf van trainer Niels, mits Edwin en Serkan, nu wél op tijd komen, zeker niet kansloos. Even bezien hoe het met de blessure van Mark Dobbelsteen staat. De Heeswijker viel zondag uit, waar de vooruitzichten weinig reden geven tot optimisme.

Blauw Geel-2 vertrekt al vroeg naar Someren
Zondag om 11 uur spelen de reserves van Blauw Geel’38 uit bij Someren-2. Na de heerlijke winst zondag op OSS’20-2 is het vertrouwen weer in de ploeg. De tegenstander van zondag kreeg afgelopen weekend een 4-1 klopt van koploper Gemert-2 waar UDI-2 met 1-3 won in Erp. Dus aan de kop is niet zoveel veranderd alleen Blauw Geel’38-2 steeg en staat nu op een keurige vierde plek. Of zondag Joran van Zutphen op doel staat is nog niet bekend. De jongeling uit Dinther deed het zondag tegen OSS’20-2 meer dan voortreffelijk.

Blauw Geel’38 JO 19-1 naar VDZ in Arnhem
VDZ is een van de vele clubs die Arnhem rijk is. De club won afgelopen week met 5-1 bij laagvlieger DCS in Zevenaar. Geen prestatie van wereldniveau, maar de club klom wel op naar de middenmoot van de vierde divisie E. Koploper Bennekom verloor zaterdag, van wie ook weer? De Gelderlanders bleven toch nog aan kop, maar zagen DOVO dichterbij komen tot op twee punten en Blauw Geel’38 tot op vier punten. Winst zaterdag bij VDZ is belangrijk want DOVO mag uit naar het ‘Altijd moeilijke’ TOP waar Bennekom de kilometers hoge favoriet is tegen laagvlieger ESA.

Blauw Geel’38 JO 17-1 ziet zaterdag HVCH JO 17-1
HVCH is een ploeg uit het rechterrijtje. De ploeg uit Heesch staat in een hoek waar het zo snel mogelijk weer uit wil komen. De 0-1 nederlaag afgelopen zaterdag thuis tegen Emplina deed daar weinig goeds mee. Dus reken er maar op de hakken uit Heesch diep in het kunstgras zullen grijpen komende zaterdag. Vanzelfsprekend en noblesse oblige is Blauw Geel’38 favoriet en laten daar geen misverstanden over bestaan. De getrouwen rekenen op winst nummer 15, maar dat doen Geert, Toin en Bob vermoedelijk ook wel.

Blauw Geel’38 JO-15-1 speelt zaterdag op De Roode bleek in Liempde tegen DVG
Zaterdag gaf het een teleurstellend resultaat tegen het bezoekende Berghem Sport. Met 3-1 vóór en rood voor de tegenstander mag je dat niet meer weggeven. Dat deed het team van Patrick Cissen en Erwin de Groot toch en werd het alsnog 3-3. Jammer, maar draaien we niet meer terug. Zaterdag naar DVG waar gespeeld wordt op gras. De club staat op een negende plek, zeven plekken onder Blauw Geel’38. Ook hier rekenen we allen op winst wat het team ook nodig heeft na de zeperds tegen Avanti’31 en afgelopen week Berghem Sport.
Foto: Peter Kuijpers                JO15-1 tegen Berghem Sport

Blauw Geel’38-JO 13-1 mag zich revancheren voor de 5-0 nederlaag bij DZC’38
Geen beste wedstrijd afgelopen zaterdag. Scorebord journalistiek geef het toe, maar hoe dan ook wel een stevige uitslag. Zaterdag komt de grootste amateurvereniging uit Limburg: Venray JO 13-1 naar Veghel. De Limburgers staan met zeven punten meer slechts twee plekken boven Blauw Geel’38. Overigens is JO 13-1, spelende in de tweede divisie, het hoogst spelende jeugdteam van onze club. De BVO’s uit deze afdeling verdelen hier zoals verwacht de topposities.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO