16 maart 2018  Jeugdloterij Blauw Geel’38/JUMBO gaat 24 maart van start.

Geplaatst op 16 maart 2018 • 8:58 • NieuwsClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillen

Jeugdloterij Blauw Geel’38/JUMBO gaat van start.

Zaterdag 24 Maart a.s. zal de jaarlijkse jeugdloterij van Blauw Geel’38/JUMBO van start gaan. Alle pupillenleden worden voorzien van een boekje met loten. Elk boekje bevat 20 loten welke tegen een prijs van 50 Eurocent te koop zijn. Wij hopen dan ook dat ook dit jaar onze pupillenleden weer enthousiast van start zullen gaan met de verkoop van de loten. Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen door de kopers van de loten, maar ook voor de beste lotenverkopers zijn er leuke prijsjes te winnen. Het verkopen van de loten is geen verplichting voor de pupillen, maar wij hopen wel dat iedereen mee wil doen. Als iedereen zijn of haar boekje met 20 loten gaat verkopen zijn wij enorm trots en kan met de opbrengst van de loterij de jeugdafdeling ondersteund worden. Bij deze vragen wij dan ook vriendelijk doch dringend de medewerking van alle (ouders van) pupillen om mee te doen aan de jeugdloterij. De trekking van de loterij zal plaatsvinden tijdens het taartentoernooi in Juni.

Het inleveren van verkochte loten, en het afhalen van extra boekjes, kan tijdens de openingstijden van ons clubhuis bij de mensen achter de bar. Wij wensen iedereen heel veel succes met het verkopen van de loten. Laten we er gezamenlijk een mooi succes van maken ten gunste van de jeugdafdeling van Blauw Geel’38/JUMBO.

Namens de commissie jeugdloterij bedanken we iedereen bij voorbaat voor de medewerking.
En denk erom. Indien loten meegenomen zijn, moeten ze wel ingeleverd worden. Liefst verkocht natuurlijk maar ook niet verkochte loten MOETEN ingeleverd worden.
Groeten,
Wim, Marcel, Frans en Jan.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl



© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO