9 april 2024  Vrijwilliger 2023 – 2024 uitreiking

Geplaatst op 9 april 2024 • 19:12 • NieuwsClubnieuws

Op zaterdagavond 6 april heeft onder belangstelling van zo’n 120 vrijwilligers het vrijwilligersfeest plaatsgevonden. Het was een gezellige avond met heerlijke pizza slices van Pizza Piet, drankjes en leuke muziek.

Rond 21.30 uur werden de ‘Vrijwilliger van het seizoen ’23 – ’24’ oorkonde en de ‘Peter van Zoggel aanmoedigingsprijs seizoen ’23 – en ‘24’ (jeugdvrijwilliger van het seizoen) uitgereikt door voorzitter Gerard de Kock. Hij dankte daarbij allereerst alle vrijwilligers die onze vereniging rijk is; zonder hen tenslotte géén vereniging! Daarnaast deed hij ook een oproep aan potentieel nieuwe vrijwilligers: we hebben een enorm leuke vereniging, waarbij veel te doen is; van grote tot kleine taken. Hoe mooi is het als we daarin een groei zouden zien.

Daarna over na de officiële plichtplegingen, de uitreiking van de oorkondes. De oorkonde ‘Vrijwilliger van het seizoen ’23 – ’24’ ging naar Immanuel Bruneel, die binnen de vereniging verschillende rollen bekleed. Hij is trainer van een JO15 team, coacht een damesteam, voetbalt bij de veteranen én senioren 14 en is daarnaast een trouwe supporter van ons vaandelteam. Zijn inzet en betrokkenheid worden daarom gewaardeerd met deze oorkonde.

De oorkonde ‘Peter van Zoggel aanmoedigingsprijs seizoen ’23 – ’24’ werd, onder toezicht van de zus van Peter, uitgereikt aan de 21-jarige Mike van den Broek. Hij is o.a. trainer van een JO13 team, voetbalt bij senioren 12 en fluit ook als scheidsrechter. Daarnaast is hij altijd bereid om de club te helpen, zoals bijvoorbeeld met het Noordkade Uitjes zaalvoetbaltoernooi, wat in de kerstvakantie plaats heeft gevonden. De jeugdafdeling was dan ook eensgezind in het  besluit dat deze oorkonde toe moest komen aan Mike.

Na deze uitreiking werd de feestavond vervolgd en bleef het nog lang gezellig in de kantine.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO