20 februari 2019  Voortgang nieuwe tribune volgens plan

Geplaatst op 20 februari 2019 • 11:53 • NieuwsClubnieuws

Voortgang nieuwe tribune volgens plan

Ook een nieuwe beregeningsinstallatie

Opnieuw zijn de werkzaamheden aan de nieuwe tribune al weer een paar weken hervat en in volle gang. Het geheel krijgt zichtbaar steeds meer uitstraling maar vooral ook inpandig vorderen de werkzaamheden. Recent zijn ook bijvoorbeeld Blauwgelers Antoine en Ismail al gestart met het fraaie tegelwerk terwijl ook loodgieter Bert nog volop aan de gang is en ook doende is om diverse partijen hun inzet te laten leveren en voortgang te bewerkstelligen.

Edwin is druk doende met de afronding van de elektrische installaties en niet te vergeten zijn ook onze ‘vaste vrijwilligers’ druk met diverse overige van belang zijnde zaken die een (veelal) structureel) karakter kennen. Nog wel willen we hier een beroep doen op enkele vak-timmerlieden. Hun expertise wordt nog node gemist. Neem even contact op met Cor Pauli of mail hem op facilitairezaken@blauwgeel.nl voor je aanmelding en meer info.  

Beregeningsinstallatie

Bij de aanleg van de kunstgrasvelden zijn enkele basisvoorzieningen opgenomen tbv een beregeningsinstallatie maar nooit eerder afgerond en aangesloten op nog te plaatsen voorzieningen. Deze werkzaamheden worden bij de bouw van de tribune nu ook meegenomen en door de vrijwilligers en vele extra ‘handjes’ tot realisatie gebracht.

Je eigen stoel

De nieuwe zittribune krijgt schitterende stoeltjes. Natuurlijk in de blauwe en gele kleur. Het bijzondere is dat je ook je ‘eigen’ stoel kunt kopen. Voor slechts € 80,– doe jij een belangrijke bijdrage/ondersteuning aan dit fraaie project. Je bijdrage is duidelijk want de stoelen worden voorzien van een naamplaatsje door schenker. Jouw participatie hiervoor kun je aanmelden bij ieder van de bestuursleden of via info@blauwgeel.nl

 

 

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2019  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO