22 juni 2024  Voorlopige indelingen van alle jeugdteams van Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 22 juni 2024 • 19:00 • NieuwsClubnieuws

Voorlopige indelingen van alle jeugdteams van Blauw Geel’38/JUMBO

Beste Blauw-gelers,

In de bijlage staan de voorlopige indelingen van alle jeugdteams van Blauw Geel, zowel meiden als jongens.  De Technische Commissie (TC) heeft de diverse selectieteams samengesteld en de diverse groepsleiders hebben vervolgens een indeling gemaakt van de recreatieve teams.  

BG voorlopige indeling Jeugd seizoen 2024 2025

Wanneer er vragen of opmerkingen zijn dan graag een e-mail sturen naar de desbetreffende groepsleider of de technische commissie De mailadressen van deze mensen staan op de website (onder – De Club / Organisatie – ). 

De trainers van de nieuwe teams krijgen binnenkort meer informatie over de teams. Het zal binnenkort ook weer mogelijk zijn om de trainingsopgave te gaan doen, instructies volgen. 

We zijn blij dat er weer zo veel vrijwilligers bereid zijn om onze teams te gaan begeleiden, bedankt want zonder vrijwilligers kan onze club niet bestaan.

Er staan echter nog wel diverse vacatures open voor nieuwe trainers/leiders. Heeft u interesse om een team te helpen dan horen wij dat graag. Er zijn dit jaar wederom mogelijkheden voor stagiaires. Het werven van vrijwilligers is altijd lastig en vaak denken mensen dat er veel voetbalkennis nodig is maar binnen een team zijn er naast het voetbal nog diverse andere taken dus aarzel niet om hulp aan te bieden.

Met vriendelijke groeten,

Jeugdafdeling Blauw Geel.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO