16 juni 2024  Nieuwe aanwinsten voor het vaandelteam

Geplaatst op 16 juni 2024 • 9:36 • NieuwsClubnieuws

Nieuwe aanwinsten voor het vaandelteam

Blauw Geel ‘38/JUMBO legt goalgetter Jannes Mulders en  allround middenvelder Rik van Weert vast.

Blauw Geel ‘38/JUMBO heeft Jannes Mulders voor komend seizoen vastgelegd. De technische commissie heeft het volste vertrouwen in deze (schaduw)spits. De goalgetter van Beerse Boys was afgelopen seizoen goed voor 27 doelpunten en beschikt daarnaast ook nog eens over veel voetbalintelligentie.  Jannes Mulders is 27 jaar en geboren en getogen Middelbeers. Hij werkt op het agrarisch bedrijf van zijn ouders en heeft altijd bij Beerse boys gevoetbald.

Na enkele proeftrainingen was hij overtuigd: “Ik zie Blauw-Geel als een hele mooie uitdaging voor mezelf om op dit niveau mee te mogen doen. De club en spelersgroep/ staf spraken me meteen aan na de proeftrainingen en de wedstrijden die ik heb gezien. Ik kijk daarom echt uit naar het nieuwe seizoen!”

De TC is ook zeer verheugd met de komst van Rik van Weert. Deze 19-jarige allround middenvelder komt uit Boxtel. Hij heeft gevoetbald in de jeugdopleiding van PSV, FC Den Bosch en de afgelopen jaren bij Willem II. Het afgelopen seizoen speelde Rik daar in de O21. “Na een aantal proeftrainingen was ik volledig overtuigd dat dit de club is waar ik mijn voetballoopbaan wil vervolgen. De sfeer binnen het team en de club spreken me namelijk erg aan.”

Welkom bij de club Jannes en Rik en uiteraard heel veel succes!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO