18 september 2018  Technische staf Vrouwen 1 ingevuld !

Geplaatst op 18 september 2018 • 12:15 • NieuwsClubnieuwsDames

Technische staf Vrouwen 1 ingevuld !

Zoals iedereen wel gemerkt heeft hebben we dit jaar in de seniorenafdeling van Blauw Geel’38 voor het eerst in de geschiedenis van Blauw Geel’38 2 vrouwenteams actief. Hierbij is het de wens om in de toekomst met vrouwen 1 zo hoog mogelijk te gaan spelen. Vrouwen 2 zal hierbij een meer recreatief team zijn. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat we voor de invulling van de technische staf uiteindelijk een goede invulling hebben kunnen vinden. Timmy Locklear en Manu Bruneel gaan dit seizoen proberen om met vrouwen 1 een hoge klassering te behalen in de 5e klasse. Vrouwen 2 gaat in de 6e klasse starten.

Timmy Locklear is een goede bekende in onze vereniging en speelde jarenlang in de diverse selectieteams van onze vereniging. Daarnaast was hij jarenlang trainer coach van zowel jongens als meisjesteam. Afgelopen seizoen werd hij kampioen met meisjes onder 19. In het dagelijks leven is hij Teamledier bij Verano Zonwering & Rolluiken.

Manu Bruneel is voor velen een grote onbekende in onze vereniging . Hij is namelijk geboren in Gent ( België ) en kwam 4 jaar geleden naar Veghel. Hij heeft tot zijn 32e in België gespeeld en speelde afgelopen jaren wat wedstrijden bij de senioren en veteranen van onze vereniging. Manu is een sportief type, loopt marathons en is ook nog in het volleybal actief. In het dagelijks leven is hij militair in België.
Wij willen dan ook beiden heren heel veel succes wensen met deze prachtige uitdaging!

Vrouwen en meisjesafdeling SV Blauw Geel’38

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies