18 februari 2024  Sv Blauw Geel’38/JUMBO zoekt spelers voor een nieuw, prestatief tweede elftal.

Geplaatst op 18 februari 2024 • 6:22 • NieuwsClubnieuws

Sv Blauw Geel’38/JUMBO zoekt spelers voor een nieuw, prestatief tweede elftal.

De wens voor een verbreding van de selectie bij Blauw Geel speelt al enkele jaren. Daarom wordt er onderzocht of er een prestatief 2e elftal opgezet kan worden zodat doorstroming vanuit de jeugd beter gewaarborgd kan worden. Er zijn nog meer redenen om naast de O23 een goed 2e elftal op te zetten. Ten eerste als je bij O19 speelt en niet geselecteerd wordt voor O23 dan zou je tussen wal en schip kunnen vallen. De spelers zijn dan genoodzaakt om in een lager elftal plaats te nemen (vaak zonder of met minder training), de club te verlaten of nog erger, noodgedwongen te stoppen met hun hobby. Tevens is er voor spelers van ons vaandelteam mogelijkheid na een blessure of geen speelminuten, toch te kunnen spelen bij O23 op zaterdag of op zondag het 2e elftal.

Uiteindelijk is het doel om weer een prestatief elftal op te bouwen met en gekwalificeerde staf en spelend op een acceptabel niveau. Training zal minimaal 1 keer in de week zijn en we zullen ook vanuit de 2e klasse stapjes omhoog moeten maken.

Dit raakt natuurlijk diverse teams in onze seniorenafdeling en zal uiteindelijk een meerjarenplan betreffen, waarbij een 2e elftal wordt tussengevoegd. Vooralsnog willen we aan jou vragen of je geïnteresseerd bent en je denkt op niveau te kunnen spelen en trainen.

Reageer dan op het volgende mailadres: voorzitter@blauwgeel.nl

Vermeld je dan je naam, telefoonnummer en huidig elftal erbij?

Sportieve groet,

Gerard de Kock, Voorzitter Blauw Geel’38/JUMBO

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO