17 augustus 2012  Voorbeschouwing Blauw Geel’38/JUMBO seizoen 2012-2013

Geplaatst op 17 augustus 2012 • 15:43 • ClubnieuwsSenioren

De scholen zijn weer begonnen, althans de Basisscholen in Zuid- Nederland en dat betekent dat ook het nieuwe voetbalseizoen zich weer aan dient. De trainingen zijn hervat en menig vereniging heeft al oefenwedstrijden gespeeld. Zaterdag gaat het seizoen echt beginnen: het  Districtsbekertoernooi zorgt voor de eerste officiële wedstrijden en menig supporter zal blij zijn na de lange periode zonder hun favoriete cluppie….

Door: Antoine van der Cammen

Blauw Geel’38 kreeg na twaalf jaar een nieuwe Hoofdsponsor. Het Veghelse Otter-Westerlaken steunde de club en mede door die steun klom men op in het amateurvoetbal. Voor het nieuwe seizoen werd met trots een nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Een echte Veghels bedrijf wat met recht Veghels trots genoemd mag worden, supermarkt keten Jumbo, neemt het stokje over en gaat de grootste sportclub steunen. Mooier kan niet!!!

Evenals vorig seizoen speelde Blauw Geel’38 inmiddels drie oefenwedstrijden. Begonnen werd met een thuiswedstrijd tegen tweedeklasser Heeswijk en die werd met 8-1 gewonnen. Ook net als vorig seizoen was Blauw Geel uitgenodigd voor het Avans toernooi van UDI’ 19. Het eerste duel was tegen de gastheren en werd met 3-2 verloren, het tweede duel werd verloren van TOP-klasser EVV uit Echt met 2-1.

Dan het Officiële:

Afgelopen seizoen vond men het waterloo al in de poulefase van de Districtsbeker en dat was lang geleden, in 2006-2007 overleefde men die ook niet. Hoofdklasser Babberich werd in eigenhuis nog wel verslagen (0-1) maar vervolgens leed men nederlagen in eigen huis tegen  de eersteklassers AWC (0-1) en TOP (2-4). Geen leuke start dus voor het nieuwe trainersduo Francois Gesthuizen/ Geoffrey Prommayon.

Dat programma ziet er dit jaar voor Blauw Geel als volgt uit:

Blauw Geel werd daarbij ingedeeld in poule 32 en speelt eerst een uitwedstrijd bij Zaterdag eersteklasser VVGZ in Zwijndrecht, zaterdag 18 augustus. Nog nooit speelde men een officiële wedstrijd tegen elkaar, nee zelfs geen vriendschappelijke, en dus zijn beide totaal onbekend voor elkaar. . Daarna speelt men een thuiswedstrijd op Dinsdag 21 augustus en wel tegen Zaterdag Hoofdklasser Achilles Veen.  Hier werd in het seizoen 92-93 ook voor de beker tegen gespeeld als derdeklasser, thuis in de 3e ronde, en men verloor van de toenmalige koploper in de zaterdag tweedeklasse met 1-4. Als laatste volgt dan op zondag 26 augustus wederom een thuiswedstrijd en wel tegen Zondag eersteklasser TSC uit Oosterhout en ook tegen deze club werd nog nooit gespeeld. Drie grote onbekende dus maar ook dat heeft zijn charmes. Het zijn in ieder geval interessante krachtmetingen waarbij de technische staf kan zien waar men staat alvorens de competitie begint. Laten we ook hopen op mooie duels waarbij dus weldegelijk iets op het spel staat voor de club. De nummers 1 en 2 gaan door naar de knock-out fase van het eigen District.

De competitie:

Blauw Geel werd gelukkig weer  ingedeeld in de Hoofdklasse B, gelukkig want sinds de invoering van de TOP klasse is niet alles meer zeker. De tijd dat voor publicatie van de competitie-indelingen door de KNVB iedereen al op voorhand wist hoe een hoofdklasse eruit zou zien lijken definitief voorbij. Was vorig seizoen UDI’19 “de Klos”, dit jaar trof  het lot OJC en zij gaan dus kennis maken met de krachten in de Hoofdklasse C

Blauw Geel nam afscheid vorig seizoen van enkele spelers: Joost Janssen gaat lager voetballen,  Nick vd Berk gaat na 1 seizoen terug naar zijn woonplaats Helmond en gaat uitkomen voor eersteklasser HVV. Kadir Budaklier ging naar de amateurs van PSV, uitkomend in de tweede klasse. Roy v Lokven  ging naar concurrent sv Deurne. Mehmet Dingil koos jammer genoeg ook voor een andere vereniging en wel voor TOP-klasser JVC Cuijk.

Ook kwamen er enkel spelers naar Blauw Geel en vanuit de eigen gelederen: van JVC Cuijk kwamen aanvaller Wesley Meeuwsen en verdediger Rik van Griensven en van de beloften van FC Den Bosch kwam Dirk Kroon, hij kan de hele rechterflank bezetten. Uit de eigen gelederen komen dan nog de jonkies: Stef Adank, Camiel v Doorn en Desley Schilders.

Trainer Francois Gesthuizen en zijn assistent Geoffrey Prommayon hebben dus een leuke selectie ter beschikking. Hun debuut jaar was succesvol. Blauw Geel eindigde als tweede, Vice –Kampioen,  in de Hoofdklasse, een prestatie die men nog nooit had behaald: 13 keer was er winst, 5 keer gelijk en 8 nederlagen. Doelsaldo: 49 voor en 34  tegen. Mooie cijfers dus voor de competitie en daarna nog een prima nacompetitie waarin men tegen het Groningse Be Quick1887 na penalties verloor en zo het seizoen afsloot.  Na dat seizoen  ligt de lat misschien wel wat hoger voor het komende seizoen.  Mooie uitdaging dus voor staf en spelers om te  proberen nog succesvoller te zijn in zowel beker als competitie……

 

De Hoofdklasse B kent zoals vertrouwd 13 tegenstanders en wel de volgende:

UNA:

De ploeg uit Zeelst-Veldhoven keert na een jaar in de TOP klasse te hebben gespeeld weer terug in de Hoofdklasse en neemt daarmee eigenlijk de plaats in van Gemert. Men had het natuurlijk graag anders gezien. De ploeg van de vertrokken trainer Bas Gosgens verkocht zijn huid duur maar verloor in de halve finale van de nacompetitie van FC Chabab uit Amsterdam. Men was 13e geëindigd in de TOP klasse en dus veroordeeld tot de nacompetitie. Inmiddels staat voor dit seizoen een nieuwe trainer voor de selectie en dat is: Jurgen Dirkx en hij kwam over van eersteklasser Geldrop. Veel spelers vertrokken (10) bij UNA maar  er kwamen er natuurlijk ook (5). De ploeg is misschien wel de top favoriet voor de titel en men heeft ook uitgesproken dat men de TOP klasse ambieert. De laatste ontmoetingen voor de competitie stammen uit het seizoen 2010-2011 ook in de Hoofdklasse.  Blauw Geel had bij UNA met 0-0 gelijk gespeeld en op de voorlaatste competitiedag thuis met 2-0 gewonnen. De Zeelster ploeg was toen al lang en breed kampioen dus die nederlaag deerde hen niet. UNA treft in de 5e competitieronde in eigen huis op Blauw Geel.

Nuenen:

De jonge ploeg van Trainer Pierre vd Eeden, hij begint aan zijn derde seizoen in Nuenen, kende afgelopen seizoen als promovendus een succesvol seizoen. Men eindigde als 3e , het bleef op doelsaldo EHC voor, en mocht ook nog eens in de nacompetitie aantreden voor promotie naar de TOP klasse. De ploeg scoorde na kampioen Gemert de meeste doelpunten. Het zal ook komend seizoen zeker een ploeg zijn waar iedereen rekening mee moet houden. Blauw Geel zal Nuenen in de derde competitie ronde al in Nuenen treffen. Afgelopen seizoen wisten de Groen/Witten in de derde competitie ronden met liefst 0-3 in Veghel van Blauw Geel te winnen om later in het seizoen in Nuenen met 1-1 gelijk te spelen tegen Blauw Geel. Later trof men elkaar nog in de nacompetitie en was Blauw Geel in eigen huis heer en meester en won uiteindelijk met 6-1. Dat was leuk maar zal een incident zijn geweest…..

E.H.C.:

De Hoensbroekse club eindigde afgelopen seizoen 4e, op doelsaldo achter Nuenen, en dat was iets slechter als het seizoen daarvoor toen men als tweede was geëindigd. Trainer Jean Maas had dus wederom de zaken prima voor elkaar en heeft het stokje inmiddels overgedragen aan de nieuwe trainer: Ole Tobiasen. Aan hem de schone taak om ervoor te zorgen dat de club in de top van de hoofdklasse kan blijven mee strijden. Aan zijn ervaring als speler zal het niet liggen. EHC beschikt over een prima selectie, ondanks het vertrek van enkele spelers maar daar kwamen er natuurlijk ook voor terug,  en speelt ook dit seizoen weer, voor de zoveelste keer op rij, voor de Amstelcup (thuis tegen topklasser Genemuiden) Voor Blauw Geel is en blijft de Hoensbroekse ploeg een  “angstgegner”. Al vaker werd in Hoensbroek een pijnlijke nederlaag geleden, zo ook afgelopen seizoen: 2-0. Thuis kwam Blauw Geel eerder in het seizoen niet verder dan een 0-0. Maar gelukkig boekte  Blauw Geel ook nog  succes op sportpark De Dem want de ploegen kwamen elkaar daarna  ook nog tegen in de nacompetitie  voor promotie naar de TOP klasse, evenals het seizoen ervoor toen Blauw Geel moeizaam thuis met 2-1 had kunnen winnen,  Blauw Geel kon nu moeizaam, maar wel,  winnen en wel met 1-2. Dit seizoen treffen beide elkaar in de 13e en 26e  speelronde.

UDI’ 19:

UDI’ 19 is dus na een seizoen afwezigheid vanwege een andere  indeling gelukkig dus weer terug in de vertrouwde Hoofdklasse B. Het Rosmalense OJC, wat vorig seizoen knap 5e eindigde neemt UDI’s plaats in in de Hoofdklasse C. De Udenaren eindigde in de Hoofdklasse C na een geweldige start uiteindelijk op de 6e plaats maar hadden door die geweldige start wel een periode gewonnen zodat ze een gooi naar de TOP klasse mochten doen. Be Quick 1887 zette (ook) hen de voet dwars. Bas Gosgens zwaait dit seizoen de scepter bij UDI, hij kwam over van UNA, en lost Chris vd Dungen af. Met hem hebben de Udenaren in ieder geval een gerenommeerde Top trainer in huis gehaald. Ook dit seizoen heeft de Udense selectie weinig spelers zien gaan en zien komen toch zal UDI een rol van betekenis gaan spelen want op een uitzondering daar gelaten is het gewoon zo dat een hoofdklasse zonder UDI eigenlijk ondenkbaar is en men dus meestal minimaal in het linkerrijtje eindigt. Laatste competitietreffen was in het seizoen 2010-2011 waarbij Blauw Geel thuis met 2-0 wist te winnen om later in het seizoen in Uden met 2-1 te verliezen. Komend seizoen treft men elkaar voor het eerst al in de vierde competitieronde en wel in Veghel…..

 vv Dongen:

De Geel/Blauwen speelde voor het tweede seizoen op een rij in de Hoofdklasse en mogen gerust een aanwinst worden genoemd. In het eerst seizoen eindigde men nog als derde, afgelopen seizoen als 6e . Opmerkelijk was wel dat het beide met 41 punten was. Voor het tweede seizoen ook is de trainer Arie van der Zouwen. Voor Blauw Geel is Dongen ook niet zo’n fijne tegenstander gezien de resultaten, overigens slechts vier, want die spreken  duidelijk in het voordeel van de midden-brabanders. In Dongen kwam Blauw Geel nog niet tot winst, thuis was er verlies en afgelopen seizoen na de 2-1 nederlaag in Dongen gelukkig wel winst op datzelfde Dongen: 2-1. Ook deze ploeg is voor een ieder een geduchte tegenstander die niet alleen veel voetballend vermogen in huis heeft maar daarbij ook nog eens ten alle tijden de mouwen weet op te stropen…. In de achtste competitie ronde ontvangt Blauw Geel deze gevaarlijke tegenstander.

 Groene Ster:

De club uit Heerlerheide behaalde afgelopen seizoen onder leiding van trainer Ed Hendriks een mooie 7e plaats en dat omdat het doelsaldo van  nummer zes, Dongen, iets beter was. Ed Hendriks mag dus ook komend seizoen weer met zijn sterren in de hoofdklasse mee spelen en zal zeker progressie willen maken.  De ploeg kende ook succes in de districtsbeker want het reikte tot in de finale, die overigens werd verloren van Gemert (3-1). Maar toch een plaats in de Amstelcup van dit seizoen was weer verzekerd. Daarin mag het aantreden tegen Topklasser GVVV (Veenendaal). Meer heugelijk nieuws vanuit Heerlerheide want de club heeft een nieuwe kunstgrasmat gekregen op het hoofdveld. Vier nieuwelingen kwamen de selectie versterken en ook een enkeling zocht zijn heil anders.  Voor Blauw Geel geld dat net als EHC met Groene Ster een angstgegner in de klasse zit. Werd tot aan vorig seizoen thuis nog nooit verloren, vorig seizoen verloor men dus wel en wel met 1-2. Daar staat tegenover dat later in het seizoen voor het eerst in competitieverband werd gewonnen en niet zomaar een lullige overwinning, nee een fantastische overwinning met liefst 2-4. Interessante ontmoetingen dus voor komend seizoen als Blauw Geel in competitieronde zeven uit moet naar Heerlerheide…..

Baronie:

De Baronnen uit Breda zullen zich vorig seizoen toch wel een ander seizoen hebben voorgesteld. De gerenommeerde club eindigde slechts op de 8e plaats en moest nog lang vrezen voor indirecte degradatie. Zover kwam het niet voor de ploeg van  Jack Sweres. De trainer mag dus ook dit seizoen weer met de club in de hoofdklasse spelen en zal uit zijn op eerherstel. Buiten de degradatie uit de TOP klasse was het lang geleden dat men zo laag eindigde in een (Hoofd) klasse. Zeven nieuwe spelers kwamen naar sportpark De Blauwe Kei, vier vertrokken er. De balans voor Blauw Geel is na afgelopen seizoen in het voordeel geslagen want na twee gelijke spelen in het seizoen 2006-2007 won Blauw Geel afgelopen seizoen beide duels. Eerst op fantastische wijze in Breda na bijna een gehele wedstrijd met zijn tienen te hebben gespeeld met 0-1, later dus ook winst thuis en wel met 2-1. Met de kleinst mogelijke verschillen maar toch die belangrijke winst. Dit seizoen is het de competitie opening voor beide. Baronie ontvangt Blauw Geel en zal ongetwijfeld uit zijn op revanche en om de negatieve balans weer wat op te vijzelen…

sv Deurne:

Deurne kende de afgelopen twee seizoenen vooral downs. Eerst was er het tumultueus seizoen waarin men de trainer buiten zette, daarna was er een triest seizoen. Vlak voor de winterstop overleed trainer Mark v Sonsbeek. Gelukkig wist de ploeg hier goed mee om te gaan en werkte men zich vanuit een dal naar een veilige plaats: 9e . De nieuwe trainer werd Klaas Wels en hij mag ook dit seizoen weer voor proberen te zorgen dat Deurne een rol van betekenis gaat spelen. Hij zorgde er in ieder geval voor dat de club afgelopen seizoen zelfs geen nacompetitie voor klassebehoud hoefde te spelen. Ook mooi nieuws vanuit de peel want de club bouwt aan de toekomst met een mooi splinternieuw clubgebouw!!! De ontmoetingen met Blauw Geel waren afgelopen seizoen met uitslagen om snel te vergeten. In Veghel verloor de ploeg (nog onderleiding van Mark, het was zijn laatste duel) met 3-1, op de slotdag van de competitie, waarin voor Deurne niets meer op het spel stond, verloor men op eigen veld met de beschamende cijfers: 0-5. Komend seizoen zal de ploeg die weinig spelers mutaties kende ongetwijfeld anders voor de dag komen, daar zorgt de bevlogen Klaas wel voor……

sv  Venray:

De Limburgers begonnen vorig seizoen onder leiding van een nieuwe trainer: Bert Ruijsch. Helaas voor hem vielen de resultaten tegen en moest hij het veld ruimen waarna oud- trainer Jan Poels de honneurs voor de rest van het seizoen nog waarnam. Inmiddels heeft de club een nieuwe trainer voor dit seizoen gevonden en dat is niemand minder dan Harrie Blokhuis. Hij moet de trotse club weer elan gaan geven na twee seizoenen van kommer en kwel. Afgelopen seizoen eindigde men als 10e, nog onder aartsrivaal Deurne. Ondanks dat men in de gelederen een levensgevaarlijke spits had, hij speelt komend seizoen niet meer in Venray, was het vooral verdedigend niet al te best met liefst 54 tegen doelpunten. Mede daarom kon de op voorhand ingeschatte titelkandidaat zijn status nooit waar maken. Venray beleefde afgelopen seizoen weinig plezier aan het thuisduel tegen Blauw Geel. Werd het seizoen ervoor nog met 5-0 gewonnen, nu werd met liefst 0-3 verloren. Later in het seizoen onder leiding van de interim trainer kon men Blauw Geel in Veghel wel in bedwang houden en werd het 2-2. Komend seizoen zal Venray zeker weer een rol van betekenis willen spelen  en geloof maar dat Harrie graag nog eens een kunstje zal willen laten zien….

Dan de nieuwkomers in deze klasse, maar liefst vier stuks en zij gaan de plaatsen in nemen van de rechtstreekse degradanten: DESK en Dijkse Boys en de degradanten via de nacompetitie: De Valk en sv Meerssen:

Schijndel.:

Terug na een jaar afwezigheid en hoe. In een dramatische competitieverloop waarin HVCH en Schijndel de titelkandidaten waren verloor  HVCH een enorme voorsprong en was Schijndel uiteindelijk de trotse kampioen van district Zuid II. Een geslaagde inhaal race bracht hen het kampioenschap  met 54 punten,  uiteindelijk dus 1 meer als naaste belager HVCH , daarmee de terugkeer in de Hoofdklasse.  Voor Schijndel dus weer de derby’s met Blauw Geel en UDI op sportpark Zuideinderpark. Trainer Mark Schenning begint aan zijn tweede seizoen en heeft behoorlijk wat nieuwe spelers tot zijn beschikking gekregen, zo wie zo al drie van UNA. De ploeg zal beslist zich willen handhaven en misschien hoopt men wel stiekem op meer. Waarom ook niet zou men kunnen verassen/stunten de krachtsverschillen zouden wel eens klein kunnen zijn. Blauw Geel en Schijndel troffen elkaar voor het laatst voor de competitie in het seizoen 2010-2011. Schijndel degradeerde uiteindelijk met slechts 17 punten. Het verloor ook twee keer van Blauw Geel in dat seizoen. Eerst in Veghel met 3-1, daarna in een spectaculaire wedstrijd waarin Blauw Geel geslagen leek, met 3-1 achter kwam,  maar uiteindelijk nog met 3-4 aan het langst eind trok…  Dat was toen, nu gaan er weer twee ontmoetingen komen tussen beide waarvan de eerste in competitieronde negen en wel in Schijndel.

Brabantia:

Was de competitie in de eerste klasse van district Zuid II spannend, in Zuid I konden ze er ook wat van. Daar leek Nemelaer op de titel af te stevenen maar stormde het Eindhovense Brabantia de ploeg uit Haaren  nog voorbij, 53 punten en daarmee 1 meer als Nemelaer. Geschiedenis werd geschreven op sportpark De Hurk want nog nooit had men in de Hoofdklasse gespeeld en dat ging er dmv het kampioenschap nu dus van komen. Trainer Frank Weijers nam afscheid met een titel en Chris vd Dungen neemt samen met Reggie v Gennip de club over. Roerig was het met komen en gaan van spelers. Maar liefst 12 spelers kwamen naar Brabantia waarvan vier van Dijkse Boys, 14 spelers verlieten de club waarvan drie met de trainer mee gingen naar De Valk. Over de kracht van Brabantia valt dus weinig te zeggen. De club heeft een rijke historie en is gezegend met een moderne,  mooie, imposante accommodatie.  De ploeg zal zich zeker willen handhaven en hopen op meer. Blauw Geel en Brabantia speelden voor het laatst tegen elkaar in competitieverband in het seizoen 2000-2001in de tweedeklasse. Blauw Geel werd dat seizoen tweede achter Nuenen, Brabantia werd elfde en degradeerde. Winst was er echter voor geen van beide want beide duels eindigde in gelijke spelen: eerst in Veghel, 1-1, daarna in Eindhoven 2-2. Competitieronde elf volgt een hernieuwde confrontatie voor de twee en wel in Veghel.

sv Someren:

De club uit het gelijknamige dorp schreef geschiedenis met de promotie naar de Hoofdklasse via de nacompetitie. De ploeg was in de reguliere competitie al prima derde geëindigd, met 45 punten,  maar kon dus vervolgens de nacompetitie winnend afsluiten door HVCH te verschalken.  Trainer Harjan de Wit krijgt ongetwijfeld nog ooit eens een standbeeld op sportpark de Potacker maar hij zal ongetwijfeld voor komend seizoen nog liever de ploeg als hoofdklasser gehandhaafd zien. Scoren deed de ploeg afgelopen seizoen niet veel maar defensief zit het wel goed want men hoefde slechts 21 doelpunten te incasseren en dat was het minst van de hele eersteklasse. Voor Blauw Geel was Someren altijd al een lastige tegenstander en dat zal komend seizoen wel niet anders worden. Voor het laatst kwam men in competitieverband tegen elkaar uit in het seizoen 2009-2010 in de eerste klasse. Someren degradeerde aan het einde van dat seizoen, Blauw Geel werd tweede en promoveerde  door een versterkte promotieregeling. Het eerst treffen was toen in Someren en het bleef zoals het begon: 0-0. Later in het seizoen in Veghel was er een moeizame en minimale winst voor Blauw Geel: 1-0.

Someren zal komend seizoen zijn huid duur verkopen en met veel inzet en strijd de wedstrijden spelen, want hard werken kunnen en doen ze daar altijd. Beide ploegen treffen elkaar in competitieronde 2 en wel in Veghel.

GOES:

Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk, zo heet de ploeg voluit, afgekort is dat heel toepasselijk voor een club uit Goes dus GOES. Ook deze club schreef geschiedenis in haar lange bestaan en behaalde voor het eerst via de nacompetitie de Hoofdklasse. Zij waren als 6e geëindigd met 40 punten maar via dus de nacompetitie te sterk voor Nemelaer. Een mooi succes, zijn tweede op een volgende met de club, voor trainer Gerard de Nooijer. Hij promoveerde dus in twee seizoenen dat hij de club leid twee keer. De Zeeuwen vertegenwoordigen eindelijk dus weer eens de provincie Zeeland in de Hoofdklasse van het Zondagvoetbal. Klassebehoud zal het uitgangspunt zijn maar wie weet waar toe ze in staat zijn, alleen Brabantia heeft recente ervaring met GOES.

Blauw Geel en GOES zijn totaal onbekende voor elkaar maar dat gaat dus veranderen en wel in competitieronde twaalf. Blauw Geel reist dan naar Goes om de krachten te gaan meten….

Een spannende en hopelijk aantrekkelijke competitie wordt het in deze Hoofdklasse B. Natuurlijk wordt er uit gekeken naar de derby’s, voor Blauw Geel die met UDI en Schijndel, maar er valt niet meer te winnen als in de wedstrijden tegen de clubs van verder weg. Natuurlijk wel voor de penningmeesters van de clubs want er kan en zal veel publiek op af komen. Te voorspellen valt er weinig want mening club heeft (vele) spelers moeten laten gaan en (vele) spelers zien komen. De verwachting is wel dat de krachtsverschillen klein zullen zijn , dat de meeste clubs aan elkaar gewaagd zullen zijn, en  misschien kleine details of het nodige geluk de doorslag zullen geven. Een enerverende en spannende competitie lijkt gegarandeerd.

Kampioenskandidaten???: natuurlijk het gedegradeerde UNA, het stugge en sluwe EHC, het talentvolle en jonge Nuenen, et uitgebalanceerde UDI”19, wie zal het zeggen……

Degradatie kandidaten???: het hardwerkende en stugge sv Someren, het onbekende GOES, het compleet gerenoveerde Brabantia, ook hiervoor geld wie zal het zeggen….n.

We kunnen ons wel de volgende vragen stellen:

Wie wordt kampioen en promoveert daarmee zeker naar de TOP-klasse??? Wie gaan er een periode titel bemachtigen en mag of kan dan verder nog promoveren naar het voetbalwalhalla van de amateurs???.

Wie gaan er degraderen en eindigen dus op plaats 13 en 14??? En wie krijgt er vervolgens nog een herkansing op klassebehoud omdat men 11e en 12e wordt???

Vele open vragen dus maar een ding is zeker: Al deze vragen zullen zijn beantwoord als het seizoen is afgelopen !!!

We hopen natuurlijk op een goed seizoen voor ONS Blauw Geel’38.

Dat de doelstelling gehaald mag worden. Trainer Francaois Gesthuizen en assistent trainer Geoffrey Prommayon, overige technische staf en begeleiding, en spelers van Blauw Geel’38

Veel Succes

voor/in het aanstaande seizoen.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO