2 augustus 2012  Bericht van de voorzitter Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 2 augustus 2012 • 21:14 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Beste ‘blauwgelers’,

Terwijl veel van onze leden van de vakantie genieten zijn er bij Blauw Geel al weer een flinke groep mensen in de weer om de voorbereidingen te treffen voor het komende seizoen. De tribune is voorzien van een nieuw kleurtje, de netten van veld 1 en 2 zijn vervangen, een nieuw raam is geplaatst in de kantine, er is een aparte koffie en eetcorner gebouwd, er is een rookruimte gemaakt en nog vele vele andere werkzaamheden zijn er door onze geweldige vrijwilligers tijdens het zomerreces verricht. Het is fantastisch om te zien wat er achter de schermen wordt uitgevoerd.

Ook diverse selectieteams hebben er weer zin in en zijn begonnen met de training. Ons vaandelteam is al bijna op volle sterkte en laat zien dat de nodige ambities aanwezig zijn. En eerlijk gezegd begin ik ook weer naar het voetbal te verlangen. Het is fijn als het seizoen is afgelopen maar het is vele malen leuker als het weer begint. De komende weken zullen de trainingen worden hervat door de vele teams van onze vereniging en zullen de velden langzaam gaan vollopen.

Ik heb er weer veel zin in en ben er van overtuigd dat we er met z’n allen een grandioos seizoen van gaan maken. Helaas voetbal ik met mijn eigen (dream)team op 18/8 de laatste wedstrijd en gaan we deze prachtige periode, waarbij ik met enkele spelers 20 jaar heb gevoetbald, op een grootse manier afsluiten. Uiteraard is iedereen van harte welkom om dit spektakel te komen bekijken.

Voor nu wil ik graag alle ‘blauwgelers’ zoals vrijwilligers, begunstigers, sponsoren, fans, familie van, vrienden van en kennissen van, heel veel succes maar bovenal veel plezier toewensen in het komende seizoen.

Met sportieve groet,

Frank Pulles

Voorzitter sv Blauw Geel’38/Jumbo

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO