6 november 2016  Vandaag de opdracht om de teleurstelling van vorige week weg te spoelen.

Geplaatst op 6 november 2016 • 23:03 • ClubnieuwsSenioren

De start was veelbelovend want in de 3e minuut komt blauwgeel op voorsprong via Mark Westerlaken. De verdediger die terugkeert na langdurige blessureleed schatte de corner goed in en schoot de bal beheerst bij 1e paal binnen (1-0).

Daarna volgde een zeer wisselende fase in de wedstrijd, waarbij hoge schoolvoetbal werd afgewisseld met slordige momenten.

In de 36e minuut werd langdurig balbezit prachtig afgerond door Achmed Attak. Een fantastisch teamgoal waarbij diverse linies betrokken waren (2-0).

Na de rust hetzelfde spelbeeld waarbij Venray 2 niet bij machte was om blauwgeel bij te houden. In de 56e minuut werd een vloeiende aanval via de flanken mooi afgerond door Sami Kutlu (3-0).

In de 75e minuut reageert Achmed Abdirizak uiterst alert en kan eenvoudig binnen tikken (4-0). Aan het einde van de wedstrijd bekroond  Rolf vd Boogaart een goede wedstrijd met een doelpunt (5-0).

In de 89e minuut doet Venray 2 iets terug en redt de eer met een frommel goal waarbij de defensie van blauwgeel niet alert genoeg reageerde(5-1).

Volgende week een verre reis naar Limburg om tegen Sv Meerssen uit te komen. De 3 punten zouden zeer welkom zijn om bovenaan de ranglijst te komen.