14 augustus 2015  SVV Scheveningen eerste tegenstander voor Blauw Geel38/JUMBO in het KNVB bekertoernooi.

Geplaatst op 14 augustus 2015 • 9:03 • ClubnieuwsSenioren

Voor woensdag 26 augustus staat er een absolute kraker op het programma. Topklasser svv Schevenigen is dan te gast bij Blauw Geel’38/JUMBO voor de eerste ronde van het grote bekertoernooi. Afgedwongen met de resultaten van het vorige seizoen, werd dit jaar voor het eerst in de clubhistorie een deelname bewijs voor het grote toernooi binnen gehaald. Voor onze club een prima tegenstander waar natuurlijk door iedereen naar wordt uitgezien.

De aanvang van de wedstrijd is om 20.00 uur op het eigen sportpark.

svv-scheveningen-logoScheveningen is een bekende in het Nederlandse voetbal. Niet alleen werd er aanvankelijk ook betaald voetbal gespeeld onder o.a. de naam Holland Sport maar de club heeft vooral een rijke amateurstatus. Al sinds 1990 wordt op hoogste amateur niveau gespeeld in de zaterdag Topklasse. De gasten kende een wisselende voorbereiding dit jaar. Met vette cijfers werd van hoofdklasser RKAVV gewonnen, en vervolgen werd tegen topklasser Herules met 1-0 verloren. Ook hoofdklasser en stadgenoot Quick wist met 2-1 te winnen maar afgelopen weekend werd een 3-2 zege behaald tegen hoofdklasser Noordwijk. Laatste aanwinst van de Scheveningse formatie is Santy Hulst. Zaterdag 22 augustus begint de competitie al met een thuiswedstrijd vs Capelle. Met hoofdtrainer John Blok en assistent John Nieuwenburg, zal men alles doen om de winst in Veghel te pakken. Winst is natuurlijk ook voor Blauw Geel-trainer Erwin van Breugel een doel. Met assistent Lodewijk en stafleden zal er alles aan gedaan worden om ook de volgende ronde te bereiken. Dat op zich is al gelijk een bijzondere….. Opnieuw zal er dan –bij winst- in Veghel kunnen worden gespeeld. De tegenstander zal in dat geval, de bvo Telstar uit Velsen zijn.

Logo Blauw Geel'38Eerst maar eens zien wat 26 augustus gaat brengen. De jongens van Blauw Geel’38 hebben u steun keihard nodig en nodigen u graag uit aanwezig te zijn bij deze, ongetwijfeld, heerlijke pot voetbal. Voor deze wedstrijd van het grote KNVB toernooi zal er voor iedereen ( behalve de jongste jeugd ) een entree van slechts 5 euro worden gevraagd. Het is slechts een bijdrage voor de diverse verplichte kosten die we in dit toernooi hebben en dat is het zeker meer dan waard. Graag allemaal tot woensdag augustus om 20.00 uur op ons eigen sportpark!

 

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO