7 augustus 2013  Start van de trainingen is een feit

Geplaatst op 7 augustus 2013 • 15:17 • ClubnieuwsSenioren

Op donderdag 1 augustus was er voor de selectie van het eerste de kennismaking met hun nieuwe trainer. Ook de overige stafleden waren daarbij en tijdens deze avond gaf hoofdcoach Erwin van Breugel zijn zienswijze op dat wat er met deze groep zou moeten kunnen gebeuren. Er is daarom veel werk te doen en afgelopen zondag was het zover voor de a-selectie. Samen met assistent Lodewijk van Helvoirt en keeperstrainer Joris vd Cammen zijn zij het die voor de resultaten gaan. Verzorger Noimin Imankarijo, Mark vd Berg fysio en sportarts Marleen de Koning hebben alle aandacht voor de gezondheid en elftalleider Jan Hein Opheij en materiaalverzorger Harry Constant gaan zorgen dat het de mannen aan nauwelijks iets zal ontbreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

In het officiële uit en thuistenue werden de eerste trainingen afgewerkt in de ochtenduren van zondag 4 augustus. Dinsdag 06 augustus ging niet alleen de a-selectie in het veld maar ook BG 2 en 3. Bij het tweede staat dit jaar Peter Bijvelds aan het roer en opnieuw is Alfred van Uden de bekende assistent. In de reserve hoofdklasse zal het dit jaar zeker weer ergens om gaan. Bij het derde is opnieuw, de ook gedreven Toon vd Akker, de toonaangevende man. ‘Veel nieuwe spelers erbij, maar we gaan voor handhaving’, zo sprak hij. Het derde promoveerde tenslotte naar de eerste klasse. 

Zaterdag a.s 10 augustus zal het eerste team de mannen van Sparta’25 in Veghel ontvangen en wel om 18.30uur.

Het tweede zal om 18.00uur –ook thuis- spelen tegen CITO 1 en ons derde team zal ook thuis spelen en wel tegen Heeswijk 2 om 16.30uur.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO