6 augustus 2013  Jubileum op 7 en 8 september in volle voorbereiding

Geplaatst op 6 augustus 2013 • 12:01 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Twee dagen Blauwgeel-familiefeest. Al langere tijd is er flink werk verzet door de leden van de feestcommissie om ons 75-jarig bestaan een fantastisch weekend te laten zijn. Op zaterdag begint het al, en zoals we eerder al schreven, komt ‘deze jarige’ naar u toe.

Op maar liefst 6 locaties in Veghel zal het BlauwGeel-voetbal worden uitgedragen. Met onze jongste jeugd(t/m C) gaan we terug in de tijd en spelen we het voetbal op pleintjes en grasvelden zoals we die, met medewerking van de gemeente Veghel, voor deze bijzondere gelegenheid ter beschikking hebben gekregen. Al deze jeugdleden spelen dan een soort mini-tournooi en de in die buurt woonachtige niet-leden, kunnen gewoon ook aansluiten. Hierbij worden ook leuke behendigheid oefeningen gedaan en wordt het geheel opgeleukt met een (opblaas) attractie. Deze jeugd komt aan het einde terug op het eigen sportpark en het geheel wordt voor hen daar feestelijk afgesloten. 

Ook voor de B junioren zal er een speciaal programma worden gebracht. Op het bekende terrein aan de Noordkade zal er voor hen een bijzonder programma zijn. Waarbij sensatie, behendigheid en entertainment wordt neergezet.

In de late na-middag is er dan een speciale ontvangst voor onze BC-leden en andere genodigden. Na een hapje en een drankje zal vervolgens vanaf 20.30uur de algemene leden-feestavond plaatsvinden. Deze kan bezocht vanaf de A-junioren en senioren-leden maar ook voor dus de begunstigers, vrijwilligers en ondersteunende leden. Uiteraard is er bijzonder muzikaal entertainment op deze avond. 

Voor de zondag hebben we een echte BlauwGeel-familiedag op het programma. Niet alleen staat ons een wedstrijd van een tweetal eigen onderscheidende G-teams voor ogen maar ook is er bijzondere prominenten wedstrijd tussen prominenten Veghelaren en prominenten BlauwGelers en mogelijk nog meer.

Een groot deel van ons park zal feestelijk worden aangekleed en worden voorzien van veel attracties voor onze eigen leden en juist ook de andere gezinsleden. Een familiedag voor jong en oud met veel sfeer, entertainment en natuurlijk het echte BlauwGeel-familiegevoel. Behoor jij ook tot de BlauwGeel-familie, dan is er in het weekend van 7 en 8 september dus maar één plaats om te zijn en dat is het mee-vieren van jouw en ons, 75-jarig bestaan.

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO