27 maart 2017  Someren waren een plaag voor de defensie van Blauwgeel

Geplaatst op 27 maart 2017 • 20:57 • ClubnieuwsSenioren

Vorige week kwam blauwgeel binnen een minuut op voorsprong. Nu waren de rollen omgedraaid want binnen 4 minuten was het 2-0 voor Someren. In de 2e minuut werd een goede voorzet prima afgerond door Someren en in de 4e minuut werd De bal met de hand beroerd volgens de scheidsrechter. Deze werd beheerst ingeschoten door Someren. Blauwgeel begon na 8 minuten pas aan de wedstrijd. Zijad rondde prachtig af na een prachtige dieptepass van Sofian (2-1). Er volgde nog één grote kans voor rust maar deze werd helaas jammer naast het doel geschoten. Na rust was het in de 62e minuut wederom een individuele fout van blauwgeel, die door Someren prima werd afgerond. De prima spelende aanvallers van Someren waren een plaag voor de defensie van Blauwgeel.

In de 65e minuut scoorde Sami beheerst vanuit de pass van Ahmed (3-2). Er volgde later  nog een prima kans voor Blauwgeel om de gelijkmaker te maken, maar die bal ging tergend langzaam langs het doel van Someren. In de 83e minuut was het helemaal over voor Blauwgeel, wederom niet daadkrachtig ingegrepen en de 4-2 was een feit. Een kwalijke zaak dat deze wedstrijd op inzet, scherpte, beleving en passie is verloren. Complimenten voor Someren die hebben laten zien wat je minimaal moet opbrengen om een wedstrijd aan te gaan. Een uitdaging om volgende week tegen Udi anders voor de dag te komen in deze derby. Youssef Laaroussie