11 april 2016  Van Loon schiet Blauw Geel’38 naar overwinning in Oss

Geplaatst op 11 april 2016 • 10:28 • Senioren

Bron: Kliknieuws Peter Kuijpers

Foto’s: Gerard Beekmans

OSS | O.S.S.’20 is thuis tegen Blauw Geel’38 tegen de tweede nederlaag op rij aangelopen. Martijn van Loon schoot na een uur een vrije trap achter doelman Rick van der Leest. De verdediger was aan de andere kant ook belangrijk door een Osse inzet van de lijn te halen.

O.S.S.’20 liep na een uitstekende reeks van overwinning na overwinning vorige week tegen DESO tegen een nederlaag aan. Ook vandaag bleef de ploeg van trainer Maarten van Vugt met lege handen staan. In de eerste helft was het Blauw Geel’38 met de beste kansen. Onder andere Danny Verbakel kwam kansrijk voor het doel van Van der Leest, maar de linkspoot kwam niet tot scoren. Na wisseling van speelhelft sloegen de gasten wel toe. Van Loon krulde zijn vrije trap over de Osse muur en liet de Veghelse supporters juichen.

 

 

 

 

 

 

Na de openingstreffer veranderde het spelbeeld en was het O.S.S.’20 dat op jacht ging naar de gelijkmaker. Het kreeg ook een aantal kansen, maar de thuisploeg had pech dat onder andere een inzet van Sadal van de lijn werd gehaald. In de slotfase had ook zomaar de 0-2 kunnen vallen, maar het schot van Emiel van der Sanden spatte op de lat uiteen. Van Vugt: “Voetballend gaat het de laatste tijd wat moeizamer bij ons. Het is jammer dat we zijn afgehaakt in de titelstrijd, we hebben niet het niveau gehaald wat we kunnen. Vandaag was het niet top bij ons. We misten op sommige momenten ook wat geluk. Een gelijkspel was verdiend geweest.”

Nacompetitie

O.S.S.’20 is door de winst van de tweede periode al verzekerd van de nacompetitie. Er zijn nog vier competitiewedstrijden te gaan, die eigenlijk niet meer belangrijk zijn voor de Ossenaren. “Straks gaat het erom. Aan ons om met een goed gevoel de nacompetitie in te gaan.” Blauw Geel’38 bezet plek zes in de Hoofdklasse B.

Opstelling O.S.S.’20: Rick van der Leest, Joris Razenberg (46. Yori Koel), Martijn van de Sande, Mats van Huijgevoort, Rik van den Broek, Tom Pijnenburg, Carlo Nelissen, Erwin Stadhouders (70. Irey Sadal), Tony de Groot, Bob van Lith en Ferdy van den Berg (60. Ferhat Coskun).

Opstelling Blauw Geel’38: Martijn van Strien, Sten van Vessem, Desley Schilders, Koen van Zutven, Martijn van Loon, Mustafa Guler, Stijn de Looijer, Murat Korkmaz (80. Zyad Jusic), Danny Verbakel (90+ Slobodan Pupovac) , Brian Peters en Emiel van der Sanden.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO