11 april 2016  Blauwgeel 2 kwam niet verder dan gelijkspel

Geplaatst op 11 april 2016 • 6:31 • Senioren

Eindelijk weer een wedstrijd en dit keer kwam de tegenstander wel opdagen. Een tegenstander die in de uitwedstrijd de grenzen opzocht. Dat was in deze wedstrijd niet anders, veel fysieke kracht en sterke teamgeest is een kwaliteit van de team. Blauwgeel 2 moest minimaal dezelfde intentie tonen als Volharding 2 om de wedstrijd goed af te sluiten. Blauwgeel 2 had het lastig en was vooral een tegenstander voor zichzelf. Slordige passing en verkeerde keuzes zorgde voor een onrustig schouwspel. Volharding zelf kwam ook niet goed uit de verf. Een paar kleine mogelijkheden voor blauwgeel maar werden meerdere malen door de scheidsrechter teruggefloten. Een cruciale individuele fout zorgde voor de 0-1 voor Volharding. De al lastige wedstrijd werd zo nog lastiger voor blauwgeel. Na de rust begon blauwgeel sterker aan de wedstrijd en had iets mee controle. Echter grote kansen waren er niet echt. Volharding was ook niet veel in staat om iets te creëren en vonden regelmatig keeper Sven op hun pad. Sven (A2) die het team uit de brand heeft geholpen en dat uitstekend heeft ingevuld. Diep in de tweede helft werd Tresor in de diepte gestuurd.Tresor had een goede actie in huis en legde de bal breed op de meegelopen Milan (A1). Hij was koud in het het veld gestuurd en had nauwelijks een bal aangeraakt, maar dook op de goede plek op en ronde koeltjes af voor de 1-1. Een paar verhitte momenten in het veld zorgde voor de nodige spanning en sensatie. Volharding kreeg een tweede gele kaart en moest even met 10 man verder. Blauwgeel 2 kwam niet verder dan dit gelijkspel. Volgende week Someren 2 uit, een tegenstander die dezelfde speelstijl heeft als Volharding 2. Een nieuwe uitdaging voor blauwgeel 2! Youssef Laaroussi