13 december 2012  Legendarische bekerwedstrijd in Veghel

Geplaatst op 13 december 2012 • 8:55 • ClubnieuwsSenioren

De spanning zal de komende dagen hoog oplopen in Veghel. Donderdag 13 december wordt er namelijk een legendarische wedstrijd gespeeld op het Prins Willem Alexander Sportpark. Rond de klok van 19.30 gaat Blauw Geel 2 de strijd aan met grote broer Blauw Geel 1 om een plek bij de laatste 16 in het bekertoernooi. Na de wedstrijd zal een plaatselijke dj de kantine op haar grondvesten doen trillen.

Door: Ties van Dooren

Glans

Met de winterstop voor de deur vallen beide Veghelse elftallen in de competitie een beetje tegen. Blauw Geel 1, vooraf getipt als outsider voor de titel, staat na elf speelrondes op een tiende plek. De mannen van François Gesthuizen hebben al het hele seizoen te maken met veel blessures. Ook de technische staf van Blauw Geel 2 heeft te maken met wat problemen. De beloften van Blauw Geel spelen een erg wisselvallig seizoen. Voor beide elftallen is het bekertoernooi dus een gelegenheid om het seizoen wat extra glans te geven. Vandaar dat de wedstrijd zeer serieus wordt genomen.

Live

Blauw Geel 1 is komende donderdag natuurlijk torenhoog favoriet. Alleen Blauw Geel 2 heeft al laten zien dat het kan stunten. Bovendien kreeg het team van Lodewijk van Helvoirt nog geen doelpunt tegen in het bekertoernooi. Op donderdagavond is er tevens een kerstborrel waar alle Blauw Gelers voor zijn uitgenodigd. Alle ingrediënten lijken aanwezig voor een prachtige bekerwedstrijd. Dus kom naar het Prins Willem Alexander Sportpark en maak deze nu al legendarische ontmoeting live mee.

Aftrap: donderdag 13 december om 19:30.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO