31 januari 2015  Keeperstrainer en vertrek spelers

Geplaatst op 31 januari 2015 • 13:06 • ClubnieuwsSenioren

Onder het kopje ‘ander nieuws’ hebben we ook, naast ‘de sporen’ van vernielingen, ook andere zaken aan u te melden.

Nieuwe Man

Vanuit de technische begeleiding werden inmiddels ook enkele mutaties rondom onze hoofdselectie duidelijk. Eerder wisten al te melden dat keeperstrainer Joris vd Cammen zou gaan stoppen wegens prive drukte. De commissie heeft niet stil gezeten en voor hem is inmiddels een opvolger bekend gemaakt. In het nieuwe seizoen staat als keeperstrainer Ronnie Kocken voor de groep.

Nieuwe afbeeldingRonnie(zie foto) is 47 jaar en woont in Herpen. Hij is in bezit van de KNVB Keeperslicentie en heeft veel ervaring. Hij deed deze op bij o.a. Herpinia, OJC Rosmalen, sv TOP en heeft ook al veel keepers onder zijn hoede gehad waaronder ook Joris vd Cammen. Ronnie is ook nog actief als ass. bij Berghem Sport en geeft daar ook leiding aan de jeugdopleiding. Daarnaast is hij actief als jeugdscout bij Vitesse. Ronnie is gehuwd en samen met Marie-Lousie, twee zoons. Ronnie begint bij de start van het nieuwe seizoen.

Vertrek

Ook zijn er melding van vertrek. Rechtsachter Sander van Weert heeft aangegeven zijn voetballoopbaan een trapje hoger te gaan vervolgen. Hij heeft deze week zijn gesprekken met UNA weten af te ronden en zal daar zijn kwaliteiten in in de Topklasse verder gaan tonen. Ook één van onze keepers gaat ons verlaten. Sander Maas liet weten dat hij BlauwGeel gaat verlaten maar niet duidelijk is waar hij naar toe zal gaan.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO