30 januari 2015  Aangerichte schade is te gek voor woorden

Geplaatst op 30 januari 2015 • 17:26 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Wat er dinsdag op woensdag in de nacht precies is gebeurd, lijkt nog onduidelijk. Klip en klaar is echter dat “bijzondere” mensen het nodig lijken te hebben gevonden om veel voetbalplezier aan BlauwGeel-leden te ontzeggen. Een verknipte chauffeur heeft het nodig gevonden om zijn auto onze velden 3 en 4, als crossbaan te gebruiken. Grote vernieling is het gevolg en dus evenredig is ook de schade tenminste aanzienlijk te noemen. Dat dit gevolgen heeft voor het spelen van wedstrijden, lijkt helaas een logische  conclusie. Ondanks dat er door onze trouwe en bekwame vrijwilligers van alles aan is en zal worden gedaan, is het begrijpelijk dat de velden niet zomaar te herstellen zijn. Het gras kan niet groeien en onbespeelbaarheid (tijdelijk) lijkt nu het gevolg. Nog altijd is de dader of daders, niet bekend bij de club of politie dus vragen we u allemaal oren en ogen open te houden en ons, of de politie, te laten weten indien u informatie heeft die kan leiden tot aanhouding van de dader van deze belachelijke daad.

IMG_0007

Op de foto’s, met voor deze dank aan Peter Kuijpers, is het een duidelijke zaak hoe diep de sporen zijn en dus welke gevolgen dit heeft voor jou voetbalplezier.

IMG_0008

Een trieste ontdekking.

Voor het mogelijke ongemak vraagt het bestuur je begrip en we stellen als in het werk om snel tot een oplossing en/of verbetering te komen.

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO