17 april 2015  JUMBO Supermarkten weer 3 jaar hoofdsponsor Blauw Geel’38

Geplaatst op 17 april 2015 • 6:08 • ClubnieuwsSenioren

“Graag wil ik een lans breken” Helaas geen 3 punten in de wedstrijd van zaterdagavond maar wel een mooi hoofdsponsor-contract van 3 jaar voor de Veghelse hoofdklasser. Zaterdagavond stond de derby op het programma en dat was al feest, spanning en sensatie op zich maar met ook de komst van directeur Jumbo Supermarkten, Frits van Eerd, werd een belangrijke ‘zege’ binnengehaald. De eerste termijn als hoofdsponsor zat er op en dus zijn in de afgelopen periode gesprekken geweest tussen de club en de supermarkt gigant. Na de verwelkoming door Gerard de Kock (voorzitter business club) en de inleiding van algemeen voorzitter, Frank Pulles, was het woord voor Frits van Eerd.

JUmbo_2015_3j_1

Maatschappelijke verhoudingen gaan verder als de werkvloer. We zijn niet alleen werkgever van maandag tot en met vrijdag, maar hebben juist als werkgever ook het belang voor ogen om bij te dragen aan het welzijn van onze medewerkers. Daar hoort dus ook een bijdrage bij voor deze mooie voetbalclub”, zo zei Frits. “Ik wil daarom  graag een lans breken en ook andere ondernemers oproepen om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en te helpen aan het welzijn van club en leden, en dus ook daarmee het welzijn van onze medewerkers te bevorderen”, zo ging hij verder. Frits vervolgde met: “Het heeft dan wel even geduurd alvorens we hierin zijn gestapt, maar kiezen nu bewust voor een langere en duurzame periode met onze ondersteuning en ik hoop dat ook andere ondernemingen in het mooie Veghel, of daarbuiten, een gelijke koers willen varen. Wij doen dit in ieder geval graag en kiezen bewust voor een vervolg in langdurige samenwerking”.

JUmbo_2015_3j_5

Ondersteund met een hartelijk en warm applaus nam Frits van Eerd plaats aan de bestuurstafel waar hij samen met voorzitter Frank Pulles, de nieuwe verbintenis ondertekende.

JUmbo_2015_3j_4

In tenue werden zij bijgestaan door selectiespelers, Sten van Vessem en Emiel van der Sanden. Als gebaar werd door de voorzitter een fraai shirt in dito lijst aan de hoofdsponsor aangeboden en voor de kinderen van het echtpaar Van Eerd waren er clubshirts.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO