16 april 2015  Belangrijke week voor F1

Geplaatst op 16 april 2015 • 14:17 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Vanavond, woensdag 15 april, werkte F1 de eerste training van deze week af. Een training die in het teken staat van een belangrijke week, misschien wel de week van de waarheid??!!

De training werd soms op het scherpst van de snede uitgevoerd en dus werd er keihard en goed getraind.

Door: Antoine van der Cammen

Aankomende zaterdag speelt F1 namelijk de belangrijke competitiewedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst: Rhode F1. Het wordt het derde duel dit seizoen en is zeker ook niet het laatste…..

Het “lot’ bepaalde namelijk dat beide aan elkaar gekoppeld werden in de bekerstrijd.

In de najaarscompetitie eindigde Blauw Geel als kampioen door alle wedstrijden te winnen, Rhode werd keurig tweede met alleen verlies tegen Blauw Geel. In Veghel leden de Rood/Witten na een 3-3 ruststand verlies met 7-4. Eerder in het seizoen kwam men elkaar ook al tegen in de bekerpoule voor de regiodistrictsbeker. In Sint Oedenrode leidde Rhode met rust nog met 2-1 om uiteindelijk met 2-4 van Blauw Geel te verliezen. Rhode zal dus uiteraard gebrand zijn om de eerst wint tegen Blauw Geel te pakken want ook in deze competitie zal het kampioenschap gaan tussen de twee leiders uit Meierijstad. Blauw Geel leid met 16 punten uit vijf duels: 23 doelpunten voor en 10 tegen, Rhode volgt op slechts twee punten en heeft er dus 14 uit vijf met als doelsaldo 20 voor en slechts 9 tegen. Beide hebben al minder wedstrijden gewonnen als in de voorjaarsreeks. Met hierna nog twee duels te gaan zou het kampioenschap wel eens in dit duel in het voordeel van 1 van de 2 kunnen worden beslist, een “vorentscheidung”??!!. Dat het spannend zal worden lijkt een zekerheidje……

Dan twee dagen later zullen de twee giganten uit de hoofdklasse B elkaar weer treffen. Op maandagavond 20 april, aanvang 18.30 uur, staat namelijk een duel tussen beide gepland maar dan in Veghel. Hierbij gaat het om de halve finale van de regiodistrictsbeker.

Een belangrijke week dus voor dit jongste selectieteam. Er valt dus al veel te winnen binnen drie dagen. Op zaterdag zou winst wel eens beslissend kunnen zijn om wederom kampioen te worden, op maandag staat een finale plaats op het spel.

KORTOM: spannende dagen voor dit team maar men is daar tegenop gewassen. Uiteraard hopen zij op veel support bij BEIDE wedstrijden!!!!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO