13 februari 2017  Het bleef 1-1, maar er werd gestreden

Geplaatst op 13 februari 2017 • 13:28 • ClubnieuwsSenioren

De winterstop eindelijk voorbij en de krachtmeting kon meteen van start gaan tegen Bekkerveld. Een directe concurrent en de kampioen van afgelopen seizoen. Blauwgeel 2 ondersteund door door vier A1 spelers in de selectie. De 1e helft  was rommelig van beide teams maar blauwgeel kwam als eerste op voorsprong via een prachtige pass door Milan vd Donk op Sami Kutlu en de laatstgenoemde scoorde beheerst 0-1 (9e minuut). Het bleef slordig van beide kanten maar er was veel strijd op het veld. Een moment van onoplettendheid en slordigheid zorgde ervoor dat Bekkerveld de 1-1 kon maken (30e minuut). In de 2e helft ging het gelijk op en voor beide ploegen wat kansjes. De strijd en beleving maakte het een aantrekkelijke wedstrijd om te zien maar van goed voetbal kon met niet echt spreken. Het bleef 1-1 maar de coach is trots op de spelers, op de wijze hoe er gestreden is voor elke meter inclusief door de ingevallen spelers. Volgende week de topper thuis tegen Gemert. Hopelijk met dezelfde instelling en gretigheid als tegen Bekkerveld. Youssef Laaroussi