24 augustus 2017  Draag jij bij aan onze club-veiligheid?

Geplaatst op 24 augustus 2017 • 7:43 • ClubnieuwsSenioren

Blauw Geel38/Jumbo begint graag aan de mooie competitie in de derde divisie. Niet eerder werd door onze club op dat niveau gespeeld. Een prestatie die ook met de juiste ‘omlijsting’ dient plaats te vinden. Niet alleen Blauw Geel zelf, maar ook de KNVB, heeft daarvoor duidelijke richtlijnen. De hier bedoelde richtlijn is vooral alles wat met veiligheid heeft te maken. Een noodzaak die we als club ook hoog in het vaandel hebben.

Daarom is het wenselijk dat we naast een veiligheidscoördinator ook nog enkele stewards zoeken die op het sportpark voor alles en iedereen een extra oog zijn tijdens de wedstrijden van ons Vaandelteam. Of je dit zelf ziet als steward of als ordehandhavers, is van minder belang maar het grootste belang is om, samen met de aan te stellen veiligheidscoördinator, de verantwoordelijkheid te dragen voor alles wat met veiligheid te doen heeft.

Ben je de persoon die wij zoeken? Meld je dan nu aan.

Of ken je iemand die geïnteresseerd is, zorg dan dat deze informatie bij haar/hem terecht komt. Voor meer informatie bel met het bestuurslid facilitaire zaken Willy de Poorter, 06- 52 59 36 51 of stuur een mail naar hem: facilitairezaken@blauwgeel.nl

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO