19 juni 2013  De eerste selectie ontmoeting…..en afscheid van trainer Francois

Geplaatst op 19 juni 2013 • 21:17 • ClubnieuwsSenioren

Begin deze week was het zover. Jaarlijks is er de eerste avond waarbij selectiespelers en trainers elkaar ontmoeten en in de breedte ook kennis kunnen maken. Naast de gebruikelijke voorstelronde is dan gebruikelijk dat ook de staf zich compleet aan de selectie voor gaat stellen. Dat was, zoals vele inmiddels weten dit jaar wat anders. De staf van keeperstrainer Joris vd Cammen, fysiotherapeut Marc van den Berg, ass. grensrechter Gerrit Janssen, elftalleider Jan Hein Opheij, materiaalbeheerder Harry Constant, verzorger/hersteltrainer Noimin Imankaryo en de ass. trainer Lodewijk van Helvoirt voor het nieuwe seizoen waren er wel….. maar was de trainer? Zoals we inmiddels weten zitten we (tijdelijk) zonder hoofdtrainer, daar Francois Gesthuizen nog maar afgelopen donderdag zijn handtekening kon zetten bij nieuwbakken Jupiler ploeg, Achilles’29. Francois had wel de moeite gedaan om dit ook persoonlijk toe te lichten. “iedereen zal begrijpen dat ik deze kans diende te nemen, maar tegelijk heb ik een dubbel gevoel. Ik laat nu een mooi en nieuw team bij een fantastische club als BlauwGeel’38 achter, en dat betreur ik dan ook”, zo sprak de vml. coach. “Ik heb een paar mooie jaren hier gehad en als het kan zal ik zeker menig wedstrijd van jullie komen volgen. BG Top en club wil ik dan ook danken voor een heel mooie ervaring en prima samenwerking en graag wens ik jullie bij deze club, alle succes toe”. Warme woorden van een man die in zijn eerste jaar 2e werd en afgelopen seizoen, na een moeizaam begin, de vijfde plaats nog wist te bemachtigen. 

Gebruikelijk is dat ook de trainer alvast de speelwijze en zijn opvattingen en inzichten bloot geeft. Zelfs kleine schema’s meegeeft om niet onbezonnen na de vakantie aan de bak te moeten. Dat was nu wel even anders, maar vanuit de fysio werd door Marc van den Berg er dan ook met nadruk op gewezen, dat je in de vakantietijd ook zeker aan jezelf werk moet verrichten. Voor de ‘nieuwelingen’ bij BlauwGeel’38/Jumbo was het na de individuele voorstelling nog even een groepsfoto te maken. Dat ass. trainer, Lodewijk, alleen met de schedel is te zien, komt misschien omdat we hem al jaren kennen als succesvol trainer/coach van het 2e team, onze beloften.

Nieuw Blg2013-2014

Op de foto:
Joris van der Cammen –keeperstrainer, Giovanni Henskens, alleen met schedel te zien is ass trainer Lodewijk van Helvoirt, Brian Peters, Martijn van Strien, Sander van Weert, Rinse Wiekema, Rolf van den Boogaart, Bryan van Deursen, Danny Verbakel,Gerke van den Akker en Coen van Beljouw. Op de foto ontbreekt Erik van Loon.

Op 4 augustus beginnen de eerste trainingen en op 10 augustus staat voorlopig de eerste oefenpost tegen Sparta ’25.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO