20 juni 2013  Vacature Trainer Coach Blauw Geel’38/Jumbo sen.1

Geplaatst op 20 juni 2013 • 16:20 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Functie: Trainer/Coach Blauw Geel’38/Jumbo 1

Voetbalvereniging Blauw Geel’38 uit Veghel is met ingang van het seizoen 2013 – 2014  op zoek naar een trainer/coach voor haar 1e seniorenteam. De vacature is ontstaan nadat onze huidige trainer een nieuwe uitdaging is aangegaan bij een nieuwbakken eerste divisie club. Blauw Geel’38 mag zich met 1.600 leden een van de grootste voetbalverengingen van Zuid Nederland noemen. De vereniging beschikt over een uitstekende accommodatie met onder andere 2 kunstgrasvelden. De ambitieuze vereniging speelt met het 1e elftal Hoofdklasse en alle 1e jeugdselectieteams zijn actief op hoog/landelijk niveau.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het technisch beleid binnen de eerste seniorenselectie. Als trainer/coach heb je een groot inlevingsvermogen en beleef je plezier aan het werken met jouw selectie en overige stafleden. Je bent het gezicht naar buiten, stelt de juiste prioriteiten en hebt de drive om jouw team beter te maken.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie

– Je bereidt de trainingen van de 1e selectie voor
– Je traint de 1e selectie op dinsdag en donderdag en eventueel een 3e dag in de week;
– Je stelt het eerste senioren team samen ;
– Je bereidt de wedstrijden voor;
– Je begeleidt/coacht het eerste seniorenteam in oefen-, beker- en competitiewedstrijden;
– Je onderhoudt kontakten met de assistent-trainer senioren, keeperstrainer senioren, trainer 2e +3e team, alsmede de trainer van de junioren A1;
– Je onderhoudt contacten met de overige stafleden ( teamleider, medisch team en materiaalverzorger)
– Je hebt regelmatig overleg met de  technische commissie (BG TOP) en legt hier verantwoording af

Profiel:
Je bent een jonge ambitieuze trainer/coach met minimaal 5 jaar ervaring als trainer/coach. Je vindt het een uitdaging om jouw volgende stap te maken bij een ambitieuze hoofdklasser. Je bent een betrokken verenigingsman die in staat is om jeugdige talenten in te passen in zijn team. Uiteraard werk je graag in teamverband en stel je jezelf gerichte doelen. Je bent in het bezit van het diploma Trainer Coach 1/ trainerslicentie UEFA A, dat de bevoegdheid verleent tot het trainen, begeleiden en coachen van voetballers, uitkomende tot in de Topklasse van de KNVB.

Wij bieden:
Een uitdagende functie bij  een ambitieuze club, met prima faciliteiten en korte communicatielijnen. Een club met ruimte voor eigen inbreng en prima mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met René Barten, lid BG TOP, telefoonnummer 0413-341924  (na 18.00) ; stuur je mail met motivatie en cv naar bestuursenioren@blauwgeel.nl. Stuur je gegevens voor 2 juli 2013 in verband met korte procedure.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO