5 november 2017  Cursus Vereningingsscheidsrechter

Geplaatst op 5 november 2017 • 17:18 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken. Dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter te worden! Blauw Geel’38/JUMBO organiseert samen met de KNVB de opleiding verenigingsscheidsrechter veldvoetbal voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden bij je club.

De opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten van 3 uur, elke maand is er een bijeenkomst. Daarnaast fluit je minimaal vier stagewedstrijden bij jouw vereniging onder begeleiding van een praktijkbegeleider. De opleiding wordt ’s avonds gegeven op een accommodatie van een voetbalvereniging. Tijdens de opleiding krijgen de deelnemers opdrachten die altijd te maken hebben met je eigen wedstrijden.

Er is nog ruimte voor 5 enthousiaste scheidsrechters. Voor verder informatie neem je contact op met Frank van Leuken via frankvanleuken@outlook.com. Opgeven kan nog t/m zaterdag 11 november.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO