1 februari 2012  Brownies & Downies bezorgt Blauw Geel 2 een prachtige avond

Geplaatst op 1 februari 2012 • 20:48 • ClubnieuwsSenioren

Door: Ties van Dooren & Sander Driessen

Foto’s: Pieter Verbruggen

VEGHEL – Blauw Geel 2 is klaar voor de tweede helft van de competitie. Dat is de belangrijkste conclusie na afgelopen zaterdagavond. Een avond in het teken van de teambuilding pakte fantastisch uit. Met dank aan Laco de Beemd (Chantal van Nuenen en Rinus van de Oudenaarde) en Thijs Swinkels die zijn prachtige lunchcafé Brownies & Downies beschikbaar stelde.

Dat Blauw Geel 2 kan rekenen om een brede achterban bleek afgelopen zaterdag weer eens. Voordat de selectie van het tweede zich kon opmaken voor een heerlijke maaltijd moest er eerst nog even intensief gefietst worden. Bij Laco de Beemd stonden er 25 fietsen klaar om een uur lang te spinnen. Onder de bezielende leiding van Rinus van de Oudenaarde werd er fanatiek meegedaan met de les, en één ieder was na dat uur dan ook goed bezweet en voelde de benen aardig verzuren.

Geslaagde avond

Vervolgens waren we van harte welkom bij Thijs Swinkels’ Brownies & Downies. De Veghelse ondernemer had kosten nog moeite gespaard om de gehele selectie en staf van Blauw Geel 2 een fijne avond te bezorgen. Na afloop spraken beide participanten dan ook over een geslaagde avond. De maaltijd die Thijs voorschotelde was verbluffend lekker. Superlatieven schoten na afloop van de maaltijd te kort.

Winnaars

Na het eten werd er tijdens een voetbalquiz nog gestreden op het scherpst van de snede. Trainer Lodewijk van Helvoirt ging met zijn team (Rob Cortjens, Bob Verhagen en Sailesh Muradin) met de hoofdprijs aan de haal vlak voor de verassende runner-up (Team Ties van Dooren en Rutger Geurts). Toch waren er na afloop van deze avond louter winnaars. Daarvoor danken wij onze ondernemer van het jaar, Thijs Swinkels.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO