1 februari 2012  Sport-2000 wieleravond met een spetterend carnavalsbal

Geplaatst op 1 februari 2012 • 21:24 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

We hebben voor a.s. donderdag nog een extra prominentenrit. De voorzitters van Geel Zwart, Kangeroe, en Attaccus en natuurlijk Blauw Geel gaan ook tegen elkaar fietsen.

Het zal een spetterende avond worden in de week voor carnaval in onze Blauw Geel kantine. Eerst zal er op donderdag 16 februari om 19.00 uur gestart worden met de 8e editie van de gezellige wieler hometrainer avond, met de deelname van Blauw Geel teams en andere deelnemers. Daarna vanaf ongeveer 21.30 uur de wedstrijden van de prominente Veghelaren. Inschrijvingen zijn binnen van Prins Marco 1 en zijn adjudanten,  Boerenbruidspaar en getuigen en diverse Koningen.

Dit jaar wederom georganiseerd door de Supportersclub van Blauw Geel’38. Op deze avond starten de diverse teams en individuele deelnemers vanaf 19.00 uur. Fiets jezelf niet, maar wil je wel de verrichtingen volgen van deelnemers, dan is het ook gezellig om te komen kijken. Want donderdag 16 februari a.s. is er niet alleen de gezellige fietswedstrijd, die al begint om 19.00 uur,  maar vanaf 21.30 uur gaat het dak eraf in ons clubhuis. Een spetterend carnaval zal losbarsten omdat er ook een aantal fietsritten met prominenten plaats zullen vinden.

Het staat vast dat zowel Prins Marco de 1e  en zijn adjudanten mee zullen doen om de strijd aan te binden tegen andere bekende prominenten. Sterker nog, de toezegging is binnen dat men met een groot gevolg zal komen en dat geeft al aan dat het een drukte van jewelste zal worden. Iedereen met een Blauw-Geel-hart is dan ook ongetwijfeld aanwezig.

Met ook nog een aantal verrassingsoptreden van andere prominenten op de fiets staat ons een spetterende avond te wachten en heeft carnaval 2012 weer een hoog Blauw Geel gehalte in het Veghelse.

Dus uiteraard ben je donderdag 16 februari van harte welkom in onze

Blauw Geel sportkantine.

Comité Wieleravond 2012- Supportersclub Blauw Geel

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO