19 februari 2013  BlauwGeel’38/Jumbo en Henskens kiezen voor elkaar

Geplaatst op 19 februari 2013 • 11:44 • ClubnieuwsSenioren

Nog maar net kon worden gemeld dat het bijtekenen van Guler een feit werd, nu schrijft hoofdklasser Blauw Geel’38/Jumbo, opnieuw een succesje bij.

Natuurlijk werd het even achter de hand gehouden maar na het niet doorgaan van de wedstrijd van afgelopen zondag, maken de Veghelaren het nu wel ‘wereldkundig’.

Vanuit de selectie van Udi’19/BB, nu in zijn derde seizoen als aanvoerder, zal de linksbenige Giovanni Henskens volgend seizoen de kleuren van de Veghelse hoofdklasser verdedigen.

Een aanwinst waar naar uit is gezien, is nu een feit. Giovannis deed zijn opleiding o.a. bij PSV en ook fc Den Bosch. Henskens speelde eerder voor o.a. de BVO uit Oss, een maakt het huidige seizoen zijn opwachting in de hoofdmacht van Udi’19. Als centrale verdediger lijkt hij de perfecte invulling voor de vertrekkende captain,  Jeroen Minneboo, die dit niet meer kan combineren met zijn drukke maatschappelijke carriere, in de Veghelse verdediging. Francois Gesthuizen, trainer van Blauw Geel’38/Jumbo, gaf aan verheiugd te zijn met de komst van Giovanni. Henskens werd geboren in ’s-Hertogenbosch en werd recent pas 25 jaar. Giovanni woont momenteel in Waalwijk waaruit Veghel ook nog iets eerder is te bereiken.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO