21 februari 2016  Blauwgeel 2 scoort op de juiste momenten

Geplaatst op 21 februari 2016 • 21:50 • Senioren

Vandaag de wedstrijd tegen NWC 2 op het programma. Een wedstrijd met 2 gezichten blijkt achteraf. Blauwgeel 2 begon ijzersterk aan de wedstrijd en binnen 27 seconden werd Tresor gevloerd in de 16 meter, de scheidsrechter floot niet maar tijdens het protesteren schoot Tresor snoeihard binnen. Goed doorzetten en volharden werd op deze manier toch beloond (1-0).Hey klassenverschil liet op zich wachten en pas in de 39e minuut werd Achmed bediend door Slobodan en Sami (2-0) en kon Achmed binnentikken.  Eerder was een strafschop blauwgeel 2 al ontnomen, het was de scheidsrechter ontgaan. Er volgde vele momenten om de wedstrijd eerder op slot te gooien, maar verkeerde keuzes verhinderde een grotere ruststand. Na de rust begon blauwgeel 2 niet scherp aan het duel, toch werd in de 52e minuut, een prachtige pass van de hardwerkende Chamel prima afgerond door wederom Tresor (3-0). Hierna was blauwgeel 2 de kluts kwijt en volgde er een onverklaarbare fase aan waarbij NWC 2 terugkwam in de wedstrijd. In de 60e (3-1) en 61e minuut (3-2)werd er gescoord beide door dom balverlies en gebrek aan doortastendheid, het gevolg dat bijna de gelijkmaker voor NWC 2 gerealiseerd werd. Onder leiding van aanvoerder Yassine werd er geknokt en op het juiste momenten gescoord. In de 85e minuut werd Sami in de gelegenheid gebracht om te scoren (4-2). In de 85e minuut werd Achmed een kans geboden om te scoren (5-2). Een goed resultaat in vervelende weersomstandigheden met een lastige opportunistische tegenstander. Genoeg gezien om verder uit te bouwen!