3 oktober 2016  Blauwgeel 2 beloont zich niet

Geplaatst op 3 oktober 2016 • 13:19 • Senioren

Blauwgeel begon goed aan de wedstrijd, na 4 minuten stond het al 1-0 door Achmed Abdirizak. Het overwicht bleef van blauwgeel, maar één moment van slechte organisatie en miscommunicatie werd meteen afgestraft in de 33e minuut. Tegen de verhouding in werd er met 1-1 de rust ingegaan, want de andere kansen werden onbenut in de 1e helft. De 2e helft hetzelfde spelbeeld maar echt uitgespeelde aanvallen waren er niet. Een handjevol individuele acties werden ook niet verzilverd. Op het laatste had Someren zelfs nog een aantal grote mogelijkheden om blauwgeel pijn te doen. Dat zou tegen de verhouding geweest zijn. Een goede wedstrijd maar helaas beloonde blauwgeel zichzelf niet. Youssef Laroussi