30 januari 2017  Blauw Geel’38 slaat reuzenslag in Vlissingen

Geplaatst op 30 januari 2017 • 17:09 • ClubnieuwsSenioren

Bron: Kliknieuws

VLISSINGEN – Met de 0-1 zege op Vlissingen en het verlies van Nuenen staan de Veghelaren acht punten los op Nuenen en Quick. Het aantal gespeelde wedstrijden is verschillend. “Dat zal mij een zorg zijn, als we zelf maar blijven winnen”, wist Niels van Casteren trainer van Blauw Geel’38 na afloop te zeggen. Blauw Geel’38 kwam in de eerste minuut wedstrijd op voorsprong door een treffer van Sander Egmond wat voldoende was voor de latere overwinning. Blauw Geel’38 begon in Vlissingen met dezelfde opstelling waar het al maanden mee speelt. Een samenstelling die traditioneel begint te worden. Viel er vorige week vanaf acquit een tegentreffer, zondag was het andersom. De aanval begon Mustafa Guler die Joey Hellstern wegstak en vervolgens op zijn beurt Sander Egmond vrij voor de Vlissingense doelman parkeerde en prompt scoorde. Van Casteren: “Mooi doelpunt dat zeker waar een perfecte combinatie aan vooraf ging. Achteraf voldoende voor drie punten.” Blauw Geel’38 was de betere ploeg in Zeeland en kreeg door een vrije trap op vijf meter van de goal een kans. Desley Schilders schoot hem goed binnen maar de doelman pakte de bal met een reflex. Alexander Mols kwam schuin vrij voor de doelman ,maar kwam ook niet tot scoren.

Door: Peter Kuijpers

Foto’s: Gerard Beekmans

 

 

 

 

 

 

Inworp

De tweede helft leek met het opportunistische spel van de gastheren een beetje op dat van vorige week bij Groene Ster. Van Casteren: “Klopt met dien verstande dat we ons nu weinig kansen wisten te verschaffen. Zij hebben één kans gehad die via een inworp voor de voeten van hun spits kwam die snel inschoot, maar Brahim pakte de bal goed.” Vlissingen toonde op een dramatisch slecht veld veel inzet, maar echt gevaarlijk werden ze amper. “Dat klopt, maar van het veld hadden we beiden last. Het publiek zal best tevreden zijn geweest. Dinsdag eerst bekeren tegen Haelen dan focussen ons weer op het duel met EHC komende zondag.” Drie punten voor Blauw Geel’38 waar het de concurrentie zag verliezen. Een uitstekende zondag heet dat dan.

Opstelling Blauw Geel’38: Brahim Zaari, Ymanuel Hurkmans, Desley Schilders, Martijn van Loon (70. Erik van Loon), Sten van Vessem, Mustafa Guler, Mark Dobbelsteen, Sander Egmond (81 Stefano Verburg), Danny Verbakel, Joey Hellsteren (68. Emiel van der Sanden), Alexander Mols.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO