12 april 2015  Blauw Geel 2 wint met 3-2 van Bekkerveld!

Geplaatst op 12 april 2015 • 17:04 • Senioren

Op een stralende zondagochtend waren onze vrienden van Bekkerveld onze tegenstander. Traditioneel leuke wedstrijden met bijna altijd spanning. Zo zou het ook deze keer weer zijn. Toch leek dat lange tijd niet het geval. We startten bijzonder sterk en gaven onze gasten lange tijd het nakijken. Al na 12 minuten was de stand 2-0 in ons voordeel. Een strafschop werd benut door Zijad en Stefano scoorde na een prachtige assist van Bob. In dezelfde minuut kregen onze gasten ook nog eens een strafschop. Jeffrey bleek echter onvermurwbaar en keerde de penalty vakbekwaam. Het bleef dus 2-0. We bleven de betere ploeg en na ruim een half uur resulteerde dat in de derde treffer. Een splijtende pass van Coen werd door Bryan op de juiste waarde geschat en de doelman bleef kansloos 3-0. Dat was ook de ruststand. Helaas verloren wij juist voor rust nog wel Coen in verband met een tweede gele kaart. Dat gaf ons toch het nodige denkwerk mee voor de tweede helft. Tot de 74e minuut leek er werkelijk geen vuiltje aan de lucht en controleerden wij het duel volkomen. Maar niks is zeker dat bleek in een minuut tijd. Onze gasten uit Limburg verschalkten ons twee keer en brachten de spanning volledig terug 3-2. Het werkt nu nog billen knijpen. Onze ploeg verdient een compliment dat dat billen knijpen uiteindelijk wel meeviel. We bleven strijden en gunden onze gasten weinig kans. De uiteindelijke 3-2 winst was verdiend en leverde een tevreden gevoel op. We nestelden ons steviger op de tweede plaats en een kampioenschap is nog niet uit zicht. Een mooi slot van de competitie derhalve. We doen nog prima mee! Peter Bijvelds