24 februari 2014  Blauw Geel 2 wint met 2-1 van Venray 2

Geplaatst op 24 februari 2014 • 18:54 • ClubnieuwsSenioren

Door: Peter Bijvelds
Foto’s: Ad van Dooren

Als het motto klopt dat het creëren van kansen veel zegt over de kracht van een ploeg dan zit het wel snor bij Blauw Geel 2. Tjonge, jonge wat een kansen! Toch was het bij rust 1-1 tegen de sterk gemotiveerde mannen uit Venray. Daar zag het lang niet naar uit. Sjors scoorde direct met een fantastische bal 1-0. Daarna kregen we echt kans over kans maar namen we geen afstand. Venray knokte zich terug en kreeg juist voor de rust een strafschop 1-1. Na de pauze: hetzelfde scenario! Blauw Geel speelde 20 minuten prima en miste wederom kansen. Het werd dus moeilijker. Dat is die bekende voetbalwet. Toch pakten we de dik verdiende overwinning wel. Uit zeker niet de grootste kans wist Rolf beheerst zijn eerste kans te benutten, knap: 2-1. De gasten kregen geen enkele kans meer en de nipte overwinning was een feit. Nu carnaval en dan de zware uitwedstrijd tegen Volharding.