24 maart 2013  Blauw Geel 2 verliest in ijskoud Asten

Geplaatst op 24 maart 2013 • 18:52 • ClubnieuwsSenioren

ASTEN – NWC heeft afgelopen zondag goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. In het ijskoude Asten won de thuisploeg met 1-0 van Blauw Geel. De gasten hadden meer recht op de overwinning, maar scoren blijft een probleem. Blauw Geel heeft zich na het gelijkspel tegen Volharding niet kunnen revancheren. In de barre weersomstandigheden kregen de gasten genoeg kansen, maar de mogelijkheden werden niet gepromoveerd tot doelpunten.

Door: Ties van Dooren

Doelpunten
Blauw Geel blijft wisselvallig presteren dit seizoen. Afgelopen zondag speelde het elftal van Lodewijk van Helvoirt bij vlagen vrij aardig. Vooral voor de pauze vergaten de Blauw Gelers zich te belonen. Zo dook Bryan v Deursen ineens op voor de goalie van NWC. Zijn schot werd goed gepareerd. Verder werd er veel ‘gebreid’, maar weinig geschoten. De Veghelaren hebben al heel het seizoen problemen met het maken van doelpunten. Tegen NWC was dat niet anders en dus kreeg het diep in de blessuretijd de deksel op de neus. Vlak voor tijd mocht de aanvallende middenvelder van NWC vogelvrij uithalen en liet hij Shailesh Muradin kansloos. Martijn van Loon leek daarna de gelijkmaker nog binnen te schieten, maar zijn schot miste de benodigde precisie.

Degradatie
Het woord degradatie is een verboden woord in Veghel, maar gezien het zware programma moeten de Blauw Gelers oppassen. Op dit moment staat de kampioen van vorig jaar nog op een veilige zesde plek. Maar in deze vreemde competitie is van alles mogelijk. Donderdag tegen Nulandia moeten er punten worden gepakt, wellicht een idee om eens wat doelpunten te maken.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO