2 november 2014  Blauw Geel 2 toont veerkracht en wint met 3-2 van Deurne!

Geplaatst op 2 november 2014 • 21:41 • Senioren

Na vorige week in Gemert met 2-2 te hebben gelijkgespeeld na een 0-2 voorsprong stonden we vandaag na 23 minuten zelf al met 0-2 achter tegen Deurne. Speelden we dan zo slecht? Ja en nee. We verdedigden dramatisch met veel persoonlijke fouten en wisten daarnaast toch ook aardige combinaties en aanvallen ten toon te spreiden. We scoorden echter net niet en onze gasten wel. Ze hadden zelfs de 0-3 op de schoen! Dat zou wel behoorlijk tegen de verhoudingen in zijn gegaan maar toch. Gelukkig scoorden wij nog voor rust de terechte aansluitingstreffer. De uitblinkende Ahmed werd door de ook goed spelende Slobodan weggestuurd 2-1. Na de pauze was het direct raak. Een mooie doorkopbal van Jamshid werd door de ingevallen Emiel op juiste waarde geschat 2-2. We trokken ons allerminst terug en het was wederom Emiel die na een individuele actie scoorde 3-2. In de laatste fase zetten onze gasten nog druk maar verder dan bijna kansen kwamen ze gelukkig niet. Kortom: een prima overwinning die complimenten verdient! Peter Bijvelds