12 september 2016  Blauw Geel 2 met veel strijd en passie

Geplaatst op 12 september 2016 • 10:03 • Senioren

Na de onterechte nederlaag tegen Volharding was blauwgeel 2 tot op het bot gemotiveerd, om de 3 punten mee naar Veghel te nemen. In de 6e minuut was het Emre die een prachtige beweging in huis had en de doelman van Erp beheerst passeerde(0-1).

Blauwgeel was de bovenliggende partij met in de 37e minuut een vloeiende aanval met diepgaande Stijn de Loojier als afronder (0-2). Onder leiding van kwelgeest Achmed Abdirizak werden er nog een aantal mogelijkheden gecreëerd. Na de rust kwam blauwgeel niet goed uit de startblokken. Erp was scherper en gretiger. In deze fase scoorde een goed spelende Rolf vd Boogaart toch een onverwacht beheerste goal in de 61e minuut(0-3). Een moment van niet opletten werd door Erp afgestraft in de 72e minuut (1-3). Even later werd ook nog Stijn de Loojier van het veld gestuurd. Maar met tien man was blauwgeel veel scherper dan de minuten daarvoor. Erp bleef met momenten wel gevaarlijk maar de uitstekende keepende Sebastiaan zorgde ervoor dat het bij één tegendoelpunt bleef. In de 90e minuut kreeg Blauwgeel nog een vrije trap, deze werd beheerst door wederom Rolf vd Boogaart in de hoek gekruld (1-4). Al met al een vermakelijke wedstrijd met veel strijd en passie. Op naar de volgende week en hopelijk wederom 3 punten. Youssef Laaroussi