23 november 2012  Blauw Geel 2 presteert het onmogelijke

Geplaatst op 23 november 2012 • 10:32 • ClubnieuwsSenioren

Cuijk – Blauw Geel 2 heeft afgelopen donderdagavond voor een daverende verrassing gezorgd. De mannen van Lodewijk van Helvoirt wonnen na strafschoppen van Topklasser JVC 1. Doelman Shailesh Muradin ontpopte zich tot de grote held.

Fel

De spanning was te snijden voorafgaand aan het duel. Toch was van spanning tijdens de wedstrijd weinig te merken. Blauw Geel was fel, zette vroeg druk en probeerde te voetballen. Beide elftallen kregen weinig grote kansen in het eerste bedrijf. JVC werd een aantal keer gevaarlijk uit hoekschoppen, maar de Veghelse defensie hield knap stand. De beloften uit Veghel schoten een paar keer uit de tweede lijn, maar de JVC’ doelman stond alert te keepen.

Pech

In het begin van het tweede bedrijf drong JVC wat meer aan. Het team van druktemaker Hans Kraay jr. was echter niet bij machten om het Blauw Geel echt lastig te maken. De grootste kans in de tweede helft was dan ook voor Blauw Geel. De ingevallen Alex Lemstra schoot voortreffelijk binnen, althans dat dacht iedereen in Cuijk. De bal caramboleerde echter via de paal terug in het veld. Domme pech.

Shailesh Muradin

Na 97 minuten werd er uiteindelijk afgefloten met de brilstand nog op het bord. In de beker betekent dat onmiddellijk penalty’s. Het moment voor de excentrieke doelman Shailesh Muradin om de hoofdrol op te eisen. En dat deed hij met verve. Hij hield meteen de eerste penalty tegen en ook de tweede plukte hij op sublieme wijze uit de hoek. Dat bleek echter niet genoeg. Blauw Geel faalde ook twee keer en dus moest Shailesh nogmaals ingrijpen. Hij stopte de 6de penalty en schoot zelf de beslissende vol overtuiging binnen. Als toetje mag Blauw Geel 2 zich opmaken voor een thuiswedstrijd tegen grote broer Blauw Geel 1. De blijdschap na afloop was onbeschrijflijk. HansieHansie schijnt nog steeds in de dug-out te zitten. Zonder jasje. Met chagrijnige kop.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO