3 november 2013  Blauw Geel 2 pakt ruime overwinning tegen Nulandia 4-0

Geplaatst op 3 november 2013 • 20:53 • ClubnieuwsSenioren

Door: Peter Bijvelds
Foto’s: Ad van Dooren

We wilden ons tegen de gasten uit Nuland graag revancheren voor de nederlaag tegen Udi. Daar hadden we immers niet gebracht wat we van onszelf verwachten. De wind speelde in het duel een aardig woordje mee. Desondanks speelde Blauw Geel 2 een goede eerste helft met diverse kansen. De gasten kropen diverse malen door het oog van de naald na goede aanvallen en kansen van onze ploeg. Pas in de 35e minuut (nog steeds bij een stand van 0-0) kwamen we goed weg bij een van de spaarzame aanvallen van Nulandia. Juist voor rust pakten we toch de dik verdiende voorsprong. Ahmed rondde een actie prima af 1-0. Na de pauze scoorden we onmiddellijk weer. Een goed schot na een snelle aanval van Bryan werd nog door de keeper gered maar Ahmed scoorde in de rebound 2-0.

Met de wind in onze rug bleven we weliswaar qua spelbeleving en inzet het goed doen maar ons voetbalspel was bij vlagen echt matig. Te grote oplossingen zoeken in plaats van de dichtstbijzijnde man en niet meer zo drukvol en compact bij balverlies. Pas in het laatste kwartier kregen we de geest weer en kantelde het spelbeeld weer geheel in ons voordeel. Het was leuk, mooi en prettig dat we ook nog eens twee keer scoorden. De goalgetters Sofian en Geert deden het weer eens voor ons 4-0! Een goede overwinning! Volgende week de topper in en tegen Someren, 11.00 uur.