23 maart 2014  Blauw Geel 2 leidt pijnlijke nederlaag tegen UDI 2 : 3-4

Geplaatst op 23 maart 2014 • 18:40 • ClubnieuwsSenioren

Door: Peter Bijvelds
Foto’s: Ad van Dooren

Na 25 minuten leek er voor koploper Blauw Geel tegen runner up Udi geen vuiltje aan de lucht. Met maar liefst 3-0 gaf de thuisploeg uiting aan de aanvallende suprematie. Sjors (2) en Alex scoorden prima uit de grote overmacht. Een hagelbui betekende voor ons kort daarna letterlijk slecht weer. De gasten vochten zich terug en scoorden 3-1. Voor rust misten ze ook nog een strafschop, Johnny redde bekwaam. De 3-1 ruststand gaf de verhoudingen goed weer. Na de pauze hadden we weer meer grip. Die grip verloren we in de 13e minuut toen Pieter wederom een onhandige en makkelijk gegeven kaart kreeg (dus rood) en de vrije trap binnen werd gewerkt 2-3. De gasten roken terecht lont en bleven met name bij luchtduels sterker. Dat resulteerde in de 3-3. Uiteindelijk besliste de ingevallen rechtsbuiten (ontsnapte enkele malen aan rood) de wedstrijd koelbloedig na matig verdedigend werk 3-4. Knap van Udi en pijnlijk voor ons. We hebben het niet meer in eigen hand, Udi grijpt de koppositie. Kijken of jagen ons weer beter ligt….